تهران - قائم مقام وزارت امور خارجه كویت با اشاره به اهمیت سیاست انجام رایزنی های سیاسی میان ایران و شورای همكاری خلیح فارس گفت وگو و مذاكره را تنها راه دستیابی به توافق و تفاهم مشترك دانست.

به گزارش ایرنا خالد الجارالله روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران تصریح كرد : در حال حاضر پیشرفت هایی در زمینه فراهم نمودن زمینه لازم برای انجام گفتگوهای مشترك میان ایران و شورای همكاری حاصل شده است و كویت امیدوار است كه این تلاش و گام های برداشته شده رو به جلو ادامه یابد و عقب گردی نداشته باشد.
جارالله افزود : كویت به این امر اعتقاد راسخی دارد كه گفتگو و محاوره مهمترین پایه برای برطرف نمودن هر گونه تنشی در روابط ایران و شورای همكاری است و این گفت وگوها طبق اصل عدم دخالت در امور داخلی یكدیگر و سیاست حسن همجواری باشد
قائم مقام وزیر امور خارجه كویت همچنین با اشاره به تحولات تاسف بار حكمفرما بر یمن بار دیگر از آمادگی كویت برای میزبانی ازمذاكرات صلح گروه های یمنی خبر داد و گفت : در صورتی كه گروه های یمنی به یك توافق مقدماتی و پیش نویس توافقی برای صلح دست یابند، كویت آمادگی دارد كه از این گفتگوها میزبانی نماید و توافق نهایی صلح یمن در كویت امضا شود.
جارالله همچنین بر اهمیت همكاریهای منطقه ای در زمینه مبارزه با تروریسم تاكید كرد و گفت : در سفر آتی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریكا به منطقه در زمینه مبارزه با داعش گفتگوهای مفصلی انجام خواهد شد.
به عقیده كارشناسان نخستین سفر خارجی هر رئیس جمهوری ایالات متحده، آزمونی برای روش و توانایی رهبری وی به شمار می رود.
با توجه به این موضوع كه ترامپ و اطرافیانش، اوباما را به فاصله گرفتن ایالات متحده از متحدانش متهم می كنند، كاخ سفید سفر وی را به عنوان راهی برای كمك به بازسازی روابط واشنگن با متحدانش جلوه می دهد.
این سفر ترامپ را درمعرض این آزمون قرار خواهد داد كه آیا می تواند از اشتباهات فراوانی كه در داخل آمریكا مرتكب می شود، در سفرهای حساس خارجی پرهیز كند و تا حدی نشان خواهد داد كه آیا این استاد نمادسازی می تواند اشاره ها و حركاتش را به پیشرفتی منسجم تبدیل كند.
خاورم*320 ** 1064