به گزارش روز سه شنبه ایرنا در این بیانیه آمده است: انتخاب رییس جمهور اصلح همیشه حق طبیعی آحاد ملت بوده است . اما این بار انتخابات ریاست جمهوری به وظیفه ملی بدل شده چرا كه حضور و دخالت قدرتهای جهانی در منطقه و اوضاع داخلی كه میراث عملكرد دولتهای نهم و دهم و تبعات آن است كه كشور را در وضعیت حساسی قرار داده است.
درادامه این بیانیه آمده است : ضرورت استفاده شایسته از این حق و انجام درست این وظیفه ، شورای هماهنگی كه شامل 18 تشكل صنفی و حرفه ای فعال در صنعت احداث در داخل و خارج كشور را بر آن می دارد تا با فراخوان تمامی مردم به شركت فعال در انتخابات پیش رو برای جلوگیری از بازگشت به عقب وحركت به سمت ثبات كه زمینه سازپیشرفت و توسعه و جلوگیری از انحراف خواهد بود، دعوت نماید .
در بخش دیگر این بیانیه آمده است : جامعه مهندسی و حرفه ای كشور كه با ایجاد میلیونها شغل مستقیم و غیرمستقیم نقش عمده ای در تولید ناخالص ملی ، توسعه اقتصادی و اجتماعی و صدور خدمات فنی و مهندسی در راستای منافع ملی دارد ، ضمن تائید روند كنونی دولت ،خواهان تداوم آن و عدم بازگشت به شرایط قبل از تشكیل دولت یازدهم و همچنین ادامه و گسترش تعامل سازنده دولت با بخش خصوصی و جامعه مهندسی كشور است.
در این بیانیه آمده است :شورای هماهنگی اهم انتظارات خود را از ریاست جمهوری برگزیده به شرح زیر اعلام داشته و همواره یار و مددكار رئیس جمهور منتخب در مسیر توسعه پایدار كشور خواهد بود :
1) تداوم و گسترش روابط با كشورها و مجامع بین المللی با پیگیری توافق برجام و تنش زدایی در روابط منطقه ای و بین المللی .
2) قانونمندكردن مشاركت نهادهای مدنی درتصمیم سازیها و تصمیم گیریهای مرتبط با برنامه های توسعه بویژه در حوزه های اقتصادی كشور همراه با واگذاری امور به سندیكاها و تشكل های حرفه ای مربوطه .
3) كوچك سازی دولت از طریق اجرای سیاست خصوصی سازی واقعی و اجرای صحیح سیاستهای كلی اصل 44 قانون اساسی .
4) اصلاح ساختار دولت و تقویت نقش سازمان برنامه و بودجه كشور ، تشكیل اتاقهای فكر در وزارتخانه ها با اكثریت بخش خصوصی و استفاده از مدیران موفق بخش خصوصی در ساختار دولت.
5) مبازره با زمینه¬ها ، مصادیق و عوامل فساد در كلیه سطوح و شفاف سازی روابط و فعالیتهای اقتصادی از طریق گردش آزاد اطلاعات .
6) هدفمند كردن واقعی یارانه ها و كاهش تدریجی یارانه های غیر شفاف در راستای ساماندهی تولید و اشتغال و جلوگیری از ایجاد فرهنگ غیر مولد و ضد تولید .
7) تهیه طرح آمایش سرزمین و سرلوحه قراردادن آن در تدوین و اجرای برنامه های توسعه كشور در كلیه سطوح .
8) حذف وابستگی بودجه جاری به نفت و منابع ملی از طریق گسترش پایه مالیاتی و اخذ مالیات از كلیه فعالان اقتصادی و حذف كلیه معافیت های مالیاتی در تمام حوزه ها .
9) پایبندی به قوانین توسعه پایدار و ثبات در قوانین اقتصادی و اجتماعی و ایجاد شرایط امن برای سرمایه گذاریها و بسترسازیهای لازم برای توسعه بخش خصوصی .
10) اجرای كامل قانون بهبود مستمر فضای كسب و كار
در پایان این بیانیه آمده است :شورای هماهنگی ضمن احترامی كه برای تمام نامزدهای ریاست جمهوری قائل است ، براساس احساس مسئولیت و تعهدی كه به آبادانی ایران و رفاه بلندمدت مردم دارد مطمئن است در سایه مشاركت حداكثری ، تزلزلی در راه دولت
روحانی پیش نخواهد آمد .روند رو به پیشرفت با اصلاح امور بر پایه تعقل علمی و پایبندی اخلاقی ما به حضور در انتخاب رئیس جمهوری شكل خواهد گرفت.
**سیام**انتشار:امیركاردان راد
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸
تهران -ایرنا- جمعی از تشكل های مهندسی ،حرفه ای ، صنفی در بیانیه ای ضمن حمایت از حسن روحانی نامزد ریاست جمهوری، خواهان تداوم روند كنونی و عدم بازگشت به شرایط قبل از تشكیل دولت یازدهم شدند.