تهران - ايرنا - معاون تربيت بدني و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: افزايش بودجه و ساعات تربيت بدني، مدرسه محوري، نشاط و پويايي دانش آموزان از دستاوردهاي دولت تدبير و اميد است.

به گزارش روز پنجشنبه گروه فرهنگي ايرنا از سايت آموزش و پرورش مهرزاد حميدي درحاشيه ديدار با كاركنان مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش اظهاركرد: در دولت تدبير و اميد با تغيير رويكردها و تأكيد بر سياست مدرسه محوري، تعداد دانش آموزان بيشتري تحت پوشش فعاليت هاي ورزشي قرار گرفتند.
وي افزود: در راستاي اجراي سند تحول بنيادين، تمام آموزه هاي سند در بعد فعاليت هاي ورزشي در مدارس اجرايي شد، زيرا مدرسه محل اصلي اجراي سند تحول است.
حميدي، از تحت پوشش قرار دادن 4 ميليون و 500 هزار دانش آموز در المپيادهاي درون مدرسه اي خبر داد و افزود: حياط پويا، ورزش صبحگاهي، كانون هاي ورزشي و المپيادهاي درون مدرسه اي، از جمله برنامه هايي است كه در درون مدارس با مشاركت فعال دانش آموزان اجرا مي شود.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش و پرورش با اشاره به وجود بيش از 8 هزار كانون ورزشي در مدارس سراسر كشور گفت: پيشتر، مدارس در نوبت بعد از ظهر خالي از دانش آموز بود و هيچ فعاليتي در آن ها صورت نمي گرفت، اما در اين دولت، با استفاده از فضاهاي موجود و ايجاد كانون هاي ورزشي، مدرسه به نگيني درخشان در محله ها تبديل شده است.
وي از افزايش بودجه ورزشي از 7 ميليارد تومان در سال 92، به 300 ميليارد تومان در سال 96خبر داد و تصريح كرد: با همّت و رويكردهاي جديد دولت تدبير و اميد در تأمين بودجه ورزشي، شاهد افزايش 24 برابري بودجه نسبت به سال 92 بوده ايم و در حوزه نيروي انساني نيز، تحولي در جوان گرايي و چابك سازي نيروها صورت گرفته است.
حميدي خاطرنشان كرد: در حوزه ستادي با شعار هسته دانا، شبكه توانا، ‌اقدام به كوچك سازي، چابك سازي و داناسازي نموده ايم تا بتوانيم با هسته دانا، شبكه هاي تواناي استاني را راهبري كنيم.
وي از افزايش ساعات درس تربيت بدني در مدارس خبر داد و افزود: درس تربيت بدني كه در برخي پايه ها از جمله پيش دانشگاهي حذف شده و در پايه‌هاي پايين تر، تقليل يافته بود را افزايش داديم، بنابراين در پايه يازدهم و پيش دانشگاهي هر كدام دو ساعت درس تربيت بدني ارائه مي شود و در اين راستا، تلاش كرديم سه هزار مربي ورزش را براي پايه هاي مذكور جذب كنيم.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش و پرورش اظهار كرد: آموزش هاي متنوع براي مربيان تربيت بدني، استقرار فدراسيون دانش آموزي، ‌تربيت مدرسه قهرمان و كانون قهرمان ازجمله برنامه هاي معاونت تربيت بدني و سلامت در دولت تدبير و اميد است، به طوري كه هر كانون و يا مدرسه قهرمان مي تواند با نام خودش و به طور مستقيم در مسابقات كشوري و يا بين المللي شركت مي كند.
وي مدرسه محوري، افزايش جمعيت تحت پوشش فعاليت هاي ورزشي، افزايش نشاط و پويايي دانش آموزان، افزايش بودجه ورزشي، افزايش سهميه تربيت بدني در جذب نيرو، و افزايش ساعات درس تربيت بدني را از جمله دستاوردهاي آموزش وپرورش در دولت تدبير و اميد دانست و افزود: فعاليت هاي ورزشي در مدرسه در راستاي افزايش تحرك دانش آموزان است، زيرا اخيراً شاهد افزايش وزن و چاقي دانش آموزان هستيم و سنّ بيماري هاي قلبي-عروقي و ديابت، به شدت كاهش يافته است.
وي بر نقش والدين در افزايش تحرك دانش آموزان تأكيد كرد و تصريح كرد: به جاي پرداختن به ورزش حرفه اي، بايد بر ورزش دانش آموزي متمركز شويم، بنابراين اگر به اين مهم پرداخته نشود، در آينده با سونامي بيماري هاي قلبي عروقي و ديابت رو به رو خواهيم شد و در آن صورت، اگر تمام بودجه ها را براي درمان هزينه كنيم، مشكل مرتفع نخواهد شد.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش و پرورش با تبريك روز روابط عمومي خاطرنشان كرد: نقش روابط عمومي ها در جامعه ارزشمند، حسّاس و كليدي است، بنابراين اگر روابط عمومي ها، بازخورد عملكرد مديران را در سطح جامعه به آنان انعكاس ندهند، اعتماد متقابل مسئولان و مردم تضعيف شده و مديران را در اجراي طرح ها با مشكل مواجه خواهد ساخت.
فراهنگ**1085**1027**دريافت: ناهيد پورمند**انتشار دهنده: جواد دهقاني