مراغه - ایرنا - انتخابات به عنوان مظهر و نمادی از مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی، زمینه حضور پرشور مردم را در این صحنه سترگ و حساس ایجاد كرده تا مردم با انتخاب خود، آینده كشور را رقم زنند.

به گزارش ایرنا، حضور اقشار مختلف مردم از پیر و جوان، زن و مرد، از كارمند و كارگر تا كشاورزان زحمت كش همه و همه در پای صندوق های رای، برای انتخابی است كه چشم اندازهای روشن رشد، توسعه و عزتمندی را برای كشورمان به همراه خواهد داشت.
بی شك، برگزاری ده ها انتخابات از آغازین سال های پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی حتی در سخت ترین شرایط هشت سال دفاع مقدس و در نفسگیرترین عرصه های رقابت انتخاباتی و سیاسی، مهر تاییدی بر شناسنامه پرفراز و نشیب اما پرافتخار ایران اسلامی بوده است.
با وجود برخی مشكلات اقتصادی یا تحریم های ظالمانه در طول سال ها و تبلیغات منفی دشمنان ایران اسلامی برای كمرنگ كردن حماسه حضور ملت در پای صندوق های رای، این مردم بوده اند كه با آگاهانه و پرشورتر از همیشه معادلات را نه در عرصه سیاست، بلكه در صحنه مشاركت اجتماعی در انتخابات به سود خود رقم زده اند.
اصل مشاركت مردم در انتخابات به عنوان اساسی برای تعیین سرنوشت آینده شهر و در نهایت كشورمان، همواره به عنوان تذكری پدرانه و سازنده از سوی رهبر انقلاب مورد تاكید همگان بوده و این نكته را كه حضور و تصمیم مردم مقدم بر هر امری است، بار دیگر ملت بزرگ ایران در این میدان پیروزمندانه فریاد سرخواهند داد.
امسال نیز شاهد برگزاری همزمان انتخابات مهم و سرنوشت ساز ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر هستیم، هرچند در شهرستانی چون مراغه علاوه بر این دو انتخابات، رقابتی نیز برای انتخاب نماینده میان دوره ای مجلس شورای اسلامی البته برای خدمتگزاری به آحاد جامعه آغاز شده است.
دوازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری با وجود رقابت های پرفراز و نشیب، مهم ترین تصمیم برای انتخاب فردی توانمند و مدیر و مدبر برای خدمت به جامعه و نظام اسلامی است؛ هرچند اختلاف سلایق در انتخاب ها امری اجتناب ناپذیر است اما این تفاوت ها می تواند انتخابی شیرین از بین مردانی باشد كه سودای اعتلای این مرز و بوم را در سر می پرورانند.
انتخابات شوراهای اسلامی شهر نیز به عنوان یكی از نمونه های بارز مشاركت مردمی برای انتخاب پارلمان شهری و روستایی در رفع دغدغه ها، مشكلات و توجه به مطالبات مردم در شهرها و حتی دورترین روستاهای كشورمان باشد و این امر، مویدی بر توجه نظام اسلامی برای حضور مدیران و مشاورانی از بطن مردم برای مردم است.
شركت كنندگانی كه از اولین دقایق آغاز رای گیری برای حضوری پرشور در انتخابی سرنوشت ساز لحظه شماری می كنند، نشان داده اند كه در سرما و گرما در پای آرمان های نظام اسلامی و اعتلای وطن ایستاده اند و همواره در این راه خواهند بود.
یكی از رای دهندگان حاضر در یكی از شعب اخذ رای مراغه می گوید: امروز برای اثبات حقانیت و اقتدار نظام اسلامی برای جهانیان به پای صندوق های رای آمده ایم و اعلام می كنیم تا پای جان با رای های خود از آن دفاع خواهیم كرد.
كرم ناظمی می افزاید: حضور پرشور در انتخابات، توطئه های دشمنان را در كمرنگ جلوه دادن مشاركت آحاد ملت ایران در تعیین سرنوشت خنثی كرده و پشتیبانی مردمی از نظام اسلامی را نشان می دهد.
ناصر رستمی یكی دیگر از جوانانی است كه برای دادن رای خود در یكی از شعب اخذ رای حاضر شده و در خصوص علت حضور در پای صندوق رای می گوید: سرنوشت و آیند ه كشور با تك تك آرای اقشار مختلف مردم رقم خواهد خورد و حضور در این عرصه مشاركتی در ساخت آینده ای بهتر برای كشور و آحاد ملت است.
وی افزود: انتخاب افرادی توانمند و كاردان برای اداره كشور و خدمت صادقانه به آحاد ملت فقط با حضوری آگاهانه و مشاركتی پرشور در انتخابات محقق می شود و این امر نیازمند شركت گسترده در این عرصه حساس است.
سمیه واحدی یكی دیگر از رای دهندگان نیز می گوید: شركت در انتخابات به عنوان وظیفه ای همگانی، نقش مهمی در تعیین سرنوشت كشور و خادمانی از جنس خود مردم برای اعتلا و رشد شهر و كشورمان خواهد بود.
وی افزود: همه آحاد مردم نیز باید فارغ از سلایق مختلف در این انتخابات شركت كرده و از ارزش ها و ارمان های متعالی نظام اسلامی در برابر هجمه های دشمنان دفاع كنند.
یكی دیگر از شركت كنندگان در آئین رای گیری انتخابات اضافه می كند: صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی و كشورمان، مهم ترین پیامد حضور گسترده در پای صندوق های رای است.
وحید شاهی افزود: باتوجه به هجمه های دشمن نسبت به نظام اسلامی و كشورمان، حضور آگاهانه و گسترده در عرصه انتخابات وظیفه ای شرعی و عقلی برای دفاع از آرمان ها و دستاوردهاست.
هرچند دشمن با ابزار رسانه ای و بهره گیری از شیوه های نوین ارتباطی درصدد كمرنگ جلوه دادن مشاركت مردم در انتخابات به عنوان نماد پشتوانه مردمی نظام اسلامی است، این حضور پرشور در پای صندوق های رای خط بطلانی بر این تفكرات و آرزوهای خام و واهی بدخواهان ایران اسلامی است.
به گزارش ایرنا، انتخابات میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌ جمهوری ایران و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت 1396 برگزار می شود.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در فاصله 145 كیلومتری جنوب تبریز واقع شده است.
گزارش از: ابراهیم مطلوبی**انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
3077/7487/518