داود ناصري اميد روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود: آموزشگاه هاي آزاد بازوي توانمند سازمان آموزش فني و حرفه اي محسوب مي شوند كه با شناسايي نقاط ضعف و رفع آنها و برجسته سازي نقاط قوت، زمينه خدمات رساني هرچه بيشتر و بهتر را فراهم مي كنند.
وي با بيان اينكه آموزشگاه ها مي توانند در بحث اشتغال نيز تاثيرگذار باشند، گفت: نخستين تاثيرگذاري اين آموزشگاه ها، كم كردن تصدي گري دولت و اعتماد به بخش خصوصي است.
ناصري اميد سياست سازمان را سپردن آموزش به بخش خصوصي دانست و اظهار كرد: بايد در راستاي بالا بردن كيفيت آموزش اهتمام داشته باشيم و فقط به فكر درآمد زايي نباشيم و در راستاي تقويت آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي تلاش بيشتري انجام دهيم.
مديركل آموزش فني وحرفه اي استان كرمانشاه با اشاره به اصل 44 قانون اساسي در خصوص كاهش تصدي گري دولت و تقويت بخش هاي مختلف نظام اقتصادي كشور، هدف از تشكيل آموزشگاه هاي فني و حرفه اي آزاد را آموزش مهارت هاي پايه و پيشرفته به روش هاي مختلف حضوري ، تلفيقي و الكترونيكي عنوان كرد.
وي يادآور شد: آموزشگاه هاي فني و حرفه اي آزاد بايد با تقويت انسجام و هماهنگي در بين خود و برگزاري منظم و مستمر نشست هاي هفتگي، نقاط ضعف را كارشناسي و آسيب شناسي كنند.
ناصري اميد با تاكيد بر تغيير رويكردها و ارائه راهكارهاي عملياتي و اثرگذار، خروج از روزمرگي و تكرار، حركت به سمت آموزش هاي بازار محور و درآمدزايي اضافه كرد: كيفي سازي آموزش هاي ارائه شده در آموزشگاه هاي آزاد براساس استانداردهاي آموزش فني و حرفه اي و حركت به سمت آموزش هاي اشتغال محور، كمك به نهادينه سازي و فرهنگ كسب و كار و شكوفا كردن استعدادها در جهت كارآفريني و سازندگي حائز اهميت است.
وي گفت: رشد 125 درصدي از عملكرد آموزشگاه هاي آزاد استان در سال 95 نشان از اهتمام مديران و موسسان آموزشگاه ها و همچنين توجه خانواده ها به امر مهارت آموزي است.
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان كرمانشاه به معافيت مالياتي آموزشگاه هاي آزاد اشاره كرد و گفت: در دولت تدبير و اميد در مرداد ماه سال 1394 با طرح معافيت مالياتي و افزايش تعاملات فعالان بخش خصوصي با آموزش مهارت و تخصص به جوانان اين مرز و بوم در توسعه و آباداني كشورمان گام هاي اساسي و جدي برداشته شد.
ناصري اميد، با تاكيد بر فراهم شدن فضاي كسب و كار براي ايجاد اشتغال بيان كرد: در راستاي فراهم شدن مهارت آموزي، بايد توسعه فضاي كسب و كار در جامعه مورد توجه قرار بگيرد.
وي به مصوبات شوراي مهارت اشاره كرد و گفت: تقويت بخش خصوصي، احياي جايگاه آموزش فني و حرفه اي، توجه به اهميت نقش آموزشهاي فني و مهارتي در ايجاد اشتغال پايدار، تجميع آموزش هاي مهارتي و حذف آموزش هاي موازي توسط ساير دستگاه ها از جمله فعاليت هاي شوراي مهارت استان بود.
وي همچنين اظهار كرد: باتوجه به اينكه آموزشگاه هاي فني و حرفه اي آزاد قابليتي بالقوه در جهت حركت در مسير توسعه، سازندگي و اشتغالزايي قلمداد مي شوند، تامين بخش اعظم نيروهاي ماهر و متخصص در حرفه هاي مختلف مورد نياز بازار كار، وظيفه خطيري است كه بخش خصوصي بايد در آن سهيم باشد.
سال گذشته در مجموع در 2 بخش دولتي و خصوصي 9 ميليون و 400 هزار نفرساعت آموزش در قالب 40 هزار و 750 نفر دوره به خواهران و برادران استان علاقه مند ارائه شد.
اين آموزش ها در قالب 500 حرفه مهارتي در 215 كارگاه مجهز در مراكز دولتي به صورت كاملا رايگان و 350 آموزشگاه بخش خصوصي با شهريه هاي مصوب تحت نظارت اين اداره كل، اجرا شده است.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نويدي ** انتشار دهنده:علي مولوي
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
كرمانشاه- ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه اي استان كرمانشاه گفت: آموزشگاه هاي فني و حرفه اي آزاد نقش اثرگذاري در توسعه و ترويج آموزش هاي فني و مهارتي ايفا مي كنند.