به گزارش ايرنا، محمد رضايي روز شنبه در سومين جلسه ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي با بيان اينكه اقدامات قابل توجهي از سوي دولت در دوران پسابرجام در استان افتاده، اظهار كرد: گشايش هاي بانكي انجام شده و نيز تسهيلات پرداختي در سال گذشته به افزايش توان واحدهاي كوچك و متوسط توليدي منجر شده است.
وي افزود: در كنار پرداخت تسهيلات به واحدهاي توليدي راكد و تعطيل در سال گذشته، در قالب كارگروه رونق توليد، بانك ها اختياراتي نيز در پرداخت تسهيلات خارج از كارگروه و به صورت مستقيم دارند كه موجب رونق توليد و رشد اشتغال در استان شده است.
در ادامه اين جلسه دبير ستاد اقتصاد مقاومتي استان يزد گفت: براي نخستين بار در استان يزد سرپرستي بانك ملي توانست در تمامي بخش ها رتبه نخست را در ميان سرپرستي هاي كشور كسب كند.
حميرضا نصيري زاده بر لزوم فعال سازي ستاد اقتصاد مقاومتي شهرستان ها تاكيد كرد و افزود: در همين راستا نخستين جلسه اقتصاد مقاومتي در شهرستان ابركوه برگزار شد و رويكرد مديريت استان بر تداوم اين نشست هاست.
در اين جلسه روساي سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت، جهاد كشاورزي، مديركل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان و معاون شركت شهرك هاي صنعتي استان گزارشي از برنامه هاي عملياتي در بخش بسته هاي رونق توليد و اشتغال ارائه كردند.
در اين نشست طرح هاي سال 1396 و ميزان اشتغالزايي آنها مورد بررسي قرار گرفت.
1968/ 6014/ خبرنگار : محمودرضا رحماني ** انتشار: كاظم شاملو
@irnayazdd
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷
يزد – ايرنا – دبير شوراي هماهنگي بانك هاي استان يزد گفت: بعد از برجام و با توجه به ارتباطات بين المللي، 274 ميليون يورو معادل 11هزار ميليارد ريال از سوي بانك هاي استان گشايش ارزي در استان ايجاد شد.