به گزارش ايرنا، قاسم سليماني دشتكي روز يكشنبه در نشست فوق العاده ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري تاكيد كرد: امروزه رهاسازي فاضلاب در محيط زيست، آسيب هاي زيادي به همراه داشته كه با تصفيه پسماندها مي توان خسارات ناشي از آن را به راحتي و تا حد قابل توجهي كنترل كرد.
وي به تصويب اعتبار يك ميليارد و 500 هزار دلاري صندوق توسعه روستايي كشور براي توسعه روستاها اشاره و گفت: از اين مبلغ حدود يكهزار و 200 ميليارد ريال براي توسعه روستاهاي چهارمحال و بختياري اختصاص مي يابد.
وي با اشاره به بحران آب شهرك صنعتي شهركرد و مشكلات ناشي از آن يادآور شد: آبرساني با تانكر پاسخگوي نياز واحدهاي توليدي مستقر در اين شهرك نيست.
استاندار چهارمحال و بختياري اظهار كرد: به همين منظور بايستي از پروژه انتقال آب بن - شهركرد - بروجن براي شهرك صنعتي شهركرد تخصيص يابد.
وي از شركت آب و فاضلاب چهارمحال و بختياري خواست براي كمك در رفع بحران اب شهرك صنعتي شهركرد مجوز بهره برداري از چاه هاي مازاد در اين شهر را صادر نمايد.
سليماني دشتكي همچنين تعهد دستگاه هاي اجرايي چهارمحال و بختياري براي ايجاد اشتغال در استان را 11 هزار شغل اعلام و تاكيد كرد: اين در حالي است كه پارسال 14 هزار و 200 شغل از سوي دستگاه هاي اجرايي در اين استان ايجاد شد.
وي افزود: امسال 20 درصد اعتبارات عمراني و 5 درصد اعتبارات جاري چهارمحال و بختياري در بخش اشتغالزايي به عنوان يارانه پرداخت مي شود.
معاون توسعه و برنامه ريزي سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختياري نيز گفت: دولت به منظور تحقق سياست هاي كلي برنامه توسعه اقتصادي و اشتغالزايي روستايي و با هدف ارتقاي منزلت اجتماعي روستائيان مكلف به بسترسازي براي توسعه روستاها در نقاط مختلف كشور است.
عليرضا شجاعي تصريح كرد: امسال پنج طرح پيشنهادي براساس سياست هاي كلان و برنامه هاي دولتي در سطح ملي به دستگاه هاي اجرايي ابلاغ شده تا هر استان متناسب با پتانسيل و ظرفيت خود در قالب اسناد بالادستي جهت گيري اين برنامه ها را تعيين و تصميمات لازم را اتخاذ كنند.
وي با اشاره به تدوين سند توسعه اقتصادي و اشتغالزايي روستايي يادآور شد: در بخشي از اين سند اشتغال و رونق روستاها به عنوان بازوي توانمند توسعه اقتصادي و كارآفريني مورد توجه قرار گرفته است.
شجاعي اظهار كرد: تحقق سياست هاي دولت در زمينه مهاجرت معكوس روستائيان مي تواند با ايجاد شرايط مناسب و تامين امكانات مورد نياز آن ها امكان پذير شود.
در اين نشست برخي مفاد برنامه توسعه اقتصادي و اشتغالزايي روستايي با همكاري مسئولان و كارشناسان دستگاه هاي اجرايي مرتبط به امور روستائي براي تصويب نهايي در شوراي برنامه ريزي چهارمحال و بختياري مورد بحث و بررسي علمي قرار گرفت.
استان چهارمحال و بختياري 40 شهر و حدود 900 روستا دارد.
خبرنگار: وحيد رئيسي دهكردي**انتشار: جهانبخش صفري
7362/6021
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۰
شهركرد- ايرنا- استاندار چهارمحال و بختياري گفت: تا پايان برنامه ششم توسعه 15 درصد از روستاهاي اين استان به شبكه جمع آوري فاضلاب مجهز خواهد شد.