تهران - ایرنا - سخنگوی قوه قضاییه در صد و سیزدهمین نشست خبری خود درباره موضوعات مختلف كشور از اثبات نشدن تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، رسیدگی به پرونده رئیس دولت دهم، اعتراف همدست بابك زنجانی و كمك همه به دولت سخن گفت.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز چهارشنبه از دست اندركاران این انتخابات قدردانی كرد و با اشاره به تایید صحت انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، از حضور با شكوه مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و فعالیت و تلاش دست اندركاران این انتخابات قدردانی كرد.
وی افزود: دادگستری از مراجعی است كه پاسخگویی به استعلامات در مورد نامزدهای میاندوره ای مجلس، ریاست جمهوری و شوراها را در این مدت به عهده داشته براین اساس مجموعا به 198 هزار استعلام پاسخ داده است.
وی افزود: انتخابات در فرصت قانونی و مقرر برگزار شد و شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید و از طریق وزارت كشور اعلام كرد.
وی اضافه كرد: لازم می دانم از چند دستگاه در این زمینه تشكر كنم، در این رابطه پیش از همه تشكر و تقدیر فراوان از مردم بزرگوار و عزیز كه حقیقتا با شركت و حضور حداكثری خود در پای صندوق های رای به ندای رهبری لبیك گفتند. مقام معظم رهبری در طول سال های گذشته اصرار داشتند كه هر كسی از این مردم؛ نظام و اسلام و كشورش را دوست دارد پای صندوق های رای حاضر شود و مردم با حضور خود بر عزت و اقتدار و امنیت كشور افزودند و به این خواسته رهبری پاسخ مثبت دادند.
محسنی اژه ای افزود: تشكر می كنم از دست اندركاران انتخابات كه از ماه های قبل از انتخابات تا روز و بعد از آن زحمت فراوان كشیدند از مجریان و ناظران همچنین نیروهای امنیتی انتظامی و قضائی تشكر می كنم كه با تلاش خوب، امنیت لازم را در كشور ایجاد كرده تا انتخابات پرشور با مشاركت بالا و با آرامش صد در صد انجام شود.
محسنی اژه ای گفت: در این انتخابات وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه اشراف خوب و نیروی انتظامی حضور خوب و قوه قضائیه نیز پرتلاش در حوزه ها حضور داشتند و با همكاری این سه دستگاه، امنیت كامل محقق شد. همچنین تشكر فراوان از صدا و سیما كه با برنامه های متنوع و اطلاع رسانی خوب و صحیح و با سرویس دهی یكسان به همه نامزدها در این مشاركت مردم نقش موثری ایفا كردند.
وی اضافه كرد: تقدیر و تشكر می كنم از نامزدهایی كه رای نیاورده و از هوادارانشان، گرچه رای بالایی داشتند اما رای لازم را نداشتند و پس از نظر شورای نگهبان و تایید شورای نگهبان، رفتار مورد انتظار و شایسته را نشان داده و تمكین كردند برخلاف سال 88 كسانی كه رای نیاورده با زیر پا گذاشتن قانون، شیرینی انتخابات را تلخ كردند اما حالا با قانون مداری و انتظام به قانون پذیرفتند و این حلاوت و شیرینی انتخابات باقی ماند و دشمن نتوانست استفاده كند و زیانی به كشور وارد نشد.

* ایجاد ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی
محسنی اژه ای گفت: قوه قضائیه مثل سایر دستگاه ها در این ایام اقداماتی قبل ازانتخابات در سال های اخیر انجام داد ، امسال نیز ستاد پیشگیری از وقوع جرائم انتخابات در تهران و سایر استان ها زیر نظر دادستان كل كشور ایجاد شد و گزارش های این ستاد در جلوگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی موثر بود كه اگر این ستاد نبود، هشدار ها همچنین تعلیم و آموزش ها نبود امروز با پرونده های زیادتری در دستگاه قضائی روبه رو بودیم در حالی كه از خیلی تخلفات جلوگیری شد.
وی افزود: با همكاری نیروهای انتظامی و امنیتی، آرامش كامل با وجود تلاش جریان های ضد انقلاب در داخل و خارج در این انتخابات داشتیم هر چند ضد انقلاب توقع داشت در گوشه ای از كشور نا امنی ایجاد كنند كه موفق نشدند.
محسنی اژه ای گفت: دادگستری از مراجعی است كه باید به استعلامات درمورد نامزدها پاسخ دهد، در این انتخابات مجموعا 198 هزار استعلام را پاسخ داده است كه از این تعداد 197 هزار و 157 مورد مربوط به شوراها و مابقی به نامزدهای میان دوره ای مجلس و ریاست جمهوری مربوط می شد.
وی گفت: از كارهای سنگین قوه قضائیه رسیدگی به پرونده متهمان قبل از انتخابات، حین و بعد از انتخابات است كه درهر سه مرحله پرونده هایی تشكیل و از ناظران شورای نگهبان، وزارت كشور و برخی از ستادها و نیروی انتظامی ، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و گزارش های مردمی پرونده هایی به قوه قضائیه آمده است كه اگر در این شكایات جرمی انجام شده باشد قوه قضائیه به آن رسیدگی می كند.

** دسته بندی پرونده های انتخاباتی
محسنی اژه ای به دسته بندی پرونده های رسیده به قوه قضائیه اشاره كرد و گفت: یك دسته از این پرونده ها مربوط به ستادهای نامزدها است كه علیه آن ها شكایت هایی آمده است و همچنین برخی شكایت ها درمورد هواداران نامزدها و برخی نیز از خود نامزدها است.
سخنگوی دستگاه قضا افزود: برخی شكایت ها از دست اندركاران، مجریان و ناظران انتخاباتی است كه در این رابطه برخی مسئولان دولتی اعم از فرماندار و استاندار شكایت رسیده است.
محسنی اژه ای ادامه داد: این اتهامات در حال رسیدگی است و در مواردی كه شاكی خصوصی داشته باشد باید مستندات آن نیز ارائه شود.

** عناوین اتهامی در انتخابات
وی همچنین به عناوین اتهامی در انتخابات اشاره كرد و گفت: برخی از این عناوین مربوط به اختلال در نظم و اقداماتی علیه امنیت و مصالح كشور است كه جز مواردی است كه عموما مدعی العموم وارد می شود.
محسنی اژه ای اضافه كرد: همچنین برخی از كسانی كه حق تبلیغات، له یا علیه كاندیدا نداشته اند و با تصرف غیر مجاز از وجوه یا امكانات دولتی استفاده كرده اند یا كسانی كه در جهت خرید رای اقدام كرده اند.
وی اظهار داشت: این عناوین در قانون برشمرده شده ودر مرحله اول برای رسیدگی از شاكی مستنداتی می خواهد و بعد افراد را به تدریج احضار می كند.
محسنی اژه ای در مورد تعداد پرونده های رسیده به قوه قضائیه گفت: خیلی از شكایت هایی كه به قوه قضائیه آمده باید بررسی شود كه تخلف صورت گرفته یا جرم و درمواردی كه جرم صورت گرفته باشد قوه قضائیه به آن رسیدگی می كند همچنین شورای نگهبان در حال ارجاع مواردی است كه با توجه به این مساله از بیان تعداد آن معذور هستم و در نشست های بعدی ارایه می شود.

** اعتراف همدست بابك زنجانی تأثیری در تخفیف حكم بابك زنجانی ندارد
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه درباره اینكه آیا با توجه به دستگیری و اعتراف موثر همدست بابك زنجانی ، این اعترافات تاثیری در حكم پرونده دارد یا نه، گفت: پرونده بابك زنجانی از آن پرونده های سنگینی بود كه قوه قضاییه وقت بسیاری گذاشت ؛ بدلیل حجم كار و هماهنگی كم برخی در این پرونده و مسائلی كه در خارج از كشور است مانند ردیابی پولهای خارج از كشور قوه قصاییه نمی تواند مستقیم وارد شود.
وی ادامه داد: اگر بانك مركزی و وزارت خارجه جدیت در پیگیری نداشته باشد رسیدگی كند می شود.
محسنی اژه ای یكی از مسایل قابل توجه را این دانست كه با توجه به ادعاهای این فرد آیا پولی در خارج از كشور دارد یا نه، اظهار كرد: هیاتهایی به خارج از كشور رفتند و دیدند كه پولی نیست و اكنون با این حساب باید دید او می تواند مانده بدهی خود را به وزارت نفت برگرداند یا نه ؛ دولت اعلام كرد متهمان در اختیار او قرار گیرد كه این متهم و دو متهم دیگر از سال گذشته و متهمی كه دستگیر شد تماما در اختیار وزارت اطلاعات قرار گرفتند تا بررسی كنند پولی است یا نه و یا كسی است كه بدهی آنان را برگرداند اما تا كنون چیزی حاصل نشده است.
وی تصریح كرد: گرچه مطالب اعتراف شده در پرونده موثر است اما تاثیر آنچنانی در محكومیت پرونده ندارد و در تخفیف حكم تأثیری ندارد.
به گفته سخنگوی قوه قضاییه ، همانطوری كه در رای دیوان آمده متهم در صورت بازگرداندن همه بدهی می تواند از ارفاق قانونی استفاده كند.

** وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان و بانك سرمایه
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه در خصوص وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان و بانك سرمایه گفت: مسوولین این بانك و صندوق در مواردی عوض شده اند كه برخی از آنها ممنوع الخروج هستند.
وی ادامه داد: وضعیت صندوق و بانك سرمایه یك مقدار تنیدگی دارند و هنوز این پرونده به دادگاه نرفته و كسانی كه بدهكار عمده این بانك هستند و خلاف قانون تسهیلات گرفته اند قول داده بودند تا آخر اردیبهشت ماه مفاصا حساب خود را بیاورند.
محسنی اژه ای ادامه داد مشكلی كه در این خصوص به وجود آمده است در مورد پرداخت تاخیر و جرائم تسهیلات می باشد كه بدهكاران قول داده اند نظر بانك مركزی را در این باره تمكین كنند.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: صندوق فرهنگیان كه اعضای آن مبالغی را به این صندوق واریز می كردند و قرار بود دولت نیز به همین مقدار به این صندوق واریز كند در برخی از سال ها پولی از طرف دولت واریز نشده است.
وی افزود: برخی از افراد كه از این صندوق تسهیلاتی دریافت كرده اند هنوز مبالغ بدهی خود را تسویه نكرده اند و اگر قبل از رفتن به دادگاه این افراد جهت تسویه حساب خود اقدام كنند به نفع آنها خواهد بود.

** صیانت از حقوق مردم
حجت الاسلام محسنی اژه ای در پاسخ به این سئوال كه قوه قضاییه چه تدابیری برای صیانت از حقوق مردم در خصوص تخلف برخی از موسسات مالی و اعتباری اندیشیده است،‌ گفت: قوه قضائیه دو وظیفه مهم دارد اول رسیدگی به تظلمات مردم و نیز جلوگیری از تضییع حقوق مردم كه در مورد موسسات مالی اعتباری مسایل گوناگونی وجود دارد.
وی افزود: در مورد موسسات مالی و اعتباری باید گفت كه دولت،‌ بانك مركزی و سایر بخشهای دولتی باید پاسخگو باشند كه چه اقدامات و تهمیداتی انجام داده اند كه مردم در مشاركت با این موسسات دچار مشكل نشوند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: مجوزهای موسسات مالی و اعتباری توسط خود دولت صادر می شود و عمده مشكلات این موسسات عدم نظارت بانك مركزی است كه این موسسات و تعاونی های اعتباری خارج از حوزه فعالیت خود از مردم سپرده گذاری دریافت می كنند و به خاطر این كه بانك مركزی و دیگر مراكز مربوط، به این امر نظارت نمی كنند، مشكل بوجود می آید.
وی ادامه داد: به هر صورت اگر قوه قضاییه از مرجع رسمی گزارشی دریافت كند كه یك موسسه اعتباری در حال فعل و انفعالاتی است كه اگر قوه قضاییه وارد نشود حقوق مردم ضایع می شود مثلا همانند موسسه میزان كه در این جا می گویم این موسسه هیچ ارتباطی با قوه قضاییه ندارد و یا موسسات دیگری مثل آرمان و ثامن الحجج، ناگزیر است كه وارد شود.
معاون اول قوه قضاییه در مورد اقدامات این قوه در مورد پیشگیری از وقوع جرم در موسسات مالی اعتباری نیز گفت: در این باره هشدارهای لازم و مكرر به بانك مركزی و وزارت اقتصاد و دارایی و وزارتخانه های مختلف داده شده و همچنین در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مرتب شركت كرده ایم و مواردی را مطرح كرده ایم و پیشنهاد داده ایم كه به تخلفات این موسسات قبل از این كه وارد مرحله قضایی شوند، رسیدگی شود.
وی افزود: به هر صورت در مواردی كه مردم دچار مشكل شدند قوه قضاییه با همكاری دولت و بانك مركزی تلاش كرده تا مردم به حقوقشان برسند و در پرونده ثامن الحجج بیشترین تلاش و همكاری را با بانك مركزی داشتیم تا مردم به حقوق خود برسند.

** رسیدگی به پرونده رییس دولت دهم پایان نیافته است/تقلب در انتخابات اثبات نشده است
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه درباره اظهارات رییس مجلس مبنی بر طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده رییس دولت نهم و دهم گفت: قوه قضاییه دوست دارد هرچه سریعتر پرونده را به إتمام برساند اما برخی پرونده ها به دلیل در یكسان نبودن در تحقیقات و اثبات و همچنین نیاز به كار كارشناسی داشتن به طول می انجامد.
وی افزود: این پرونده هنوز پایان نیافته و از آنجا كه مستقیم برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد ، شاید یكی از دلائل أطاله آن همین باشد.

**همه باید در چارچوب قانون عمل كنیم
محسنی اژه ای درباره اظهارات رییس قوه مبنی براینكه هر كسی باید در حیطه مسئولیت خود مطالبی بیان كند، تصریح كرد: هر كسی مسئولیتی دارد و باید در حیطه مسئولیت خود انجام وظیفه كند، نباید در كار نهاد دیگر دخالت كرد چون این دخالت ها مشكل زاست.
وی اضافه كرد: همه باید در چارچوب قانونی عمل كنیم و اگر كسی خواسته یا تقاضایی دارد از مجرای قانونی عمل كند .

**شكایاتی از نامزدهای انتخابات وصول شد
محسنی اژه ای درباره اینكه آیا از خود نامزدها هم شكایتی به دستگاه قضا وصول شده است یا نه، گفت: مطالبی رسیده كه برخی جنبه مدعی العمومی دارد و برخی هم با شكایات خصوصی رسیدگی می شود.

** فردی در ارتباط با محل كار فرد اشاره شده دستگیر شد
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این پرسش یكی از خبرنگاران كه آیا خبر دستگیری یكی از آشنایان آشنا را به اتهام جاسوسی، تایید می كنید یا نه، گفت: بازداشتی با حكم بازپرس، دادستان و یا قاضی ذیربط انجام می شود و بازداشتی ها برای بازجویی ها با نظارت قاضی ممكن است در اختیار وزارت اطلاعات قرار بگیرند.
وی ادامه داد: نسبت به این مورد می دانم فردی در ارتباط با محل كار آن آقا دستگیر شده است.

**همه باید به دولت در رفع مشكلات كمك كنیم
محسنی اژه ای درباره برخی اظهارات درمورد یكی از وزیران و درخواست خویشتن داری از قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه خویشتن دار است و همه باید به دولت در رفع مشكلات مردم كمك كنیم و قوه قضاییه هم كمك كند تا شعار سال محقق شود.
وی افزود: این قوه كمك كرده و صد درصد كمك می كند تا دولت در گره گشایی از مشكلات معیشتی و اشتغال مردم موفق باشد، چون بیكاری و گران شدن اجناس بر مردم فشار می آورد و باید از ركود خارج شویم و همه تلاش می كنیم تا دولت توفیق خوبی در مسیر تولید و اشتغال بدست آورد.
معاون اول قوه قضاییه اظهار كرد: بیش از حد خویشتن داری كردیم البته به این معنا نیست اگر اتهام متوجه كسی باشد ولو دولتی، برخورد نكنیم و دولت هم چنین توقعی از قوه قضاییه ندارد.
وی ادامه داد: ممكن است فردی یا جناحی از اقدام قوه قضاییه بهره برداری كند كه این دست ما نیست و ممكن استفاده جناحی و شخصی شود البته سعی می كنیم تا حد ممكن مسایل را از سوی رسانه ها مطرح نكنیم اما وقتی به قوه تهمت زده می شود با خویشتن داری بخشی را مطرح كنیم.

** آنچه تبدیل به قانون شود ملتزم به انجام هستیم
محسنی اژه ای درباره طرح انتزاع سازمان ثبت اسناد و املاك كشور از قوه قضاییه گفت: همیشه سخن روشن داشتیم و این است كه هرچه قانون شود ملتزم ترین افراد برای انجام هستیم؛ اما همیشه نظر كارشناسی خود را هم بیان كردیم.
به گفته وی، موضوع إلحاق سازمان ثبت اسناد و املاك كشور به وزارت دادگستری دوبار مطرح شد كه شورای نگهبان آن را رد كرد.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: برخی كارهای ثبت، شبه قضایی است و غیر از دستگاه قضا نمی تواند متولی داشته باشد.

** اخیرا پرونده ای راجع به تخلفات دانشگاه آزاد وصول نشد
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینكه آیا با توجه به اظهارات ولایتی از تخلف در دانشگاه آزاد، پرونده ای برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال شده است یا نه، گفت: پرونده ای در ارتباط با اظهارات ولایتی تشكیل نشده و تا الان چیزی نفرستادند.
وی با بیان اینكه تا دیروز چیزی واصل نشده است، افزود :اگر مواردی باشد جنبه عمومی داشته باشد دادستان می تواند ورود كند؛ البته پرونده هایی از دانشگاه آزاد مطرح است اما راجع به اظهارات آقای ولایتی نیست.

**در صورت ورود نكردن شورای عالی امنیت ملی به حصر، قوه قضاییه ورود می كرد
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت بدین صورت كه مرجع نهائی تصمیم گیری برای حصر شورای عالی امنیت ملی است و از آن نهاد باید سخنانی گفته شود، گفت: این درست است اما این زمانی است كه افراد شورای عالی امنیت ملی و مسئول در جامعه چیزی را مطرح نكنند ؛ اما وقتی دیگران به آن می پردازند طبیعی است كه باید پاسخ داده شود.
به گفته وی، شورای عالی امنیت ملی بهمن سال ٨٩ اقدام به حصر كرد و این كار بعد از همه تلاش های افرادی كه خواستند خلاف قانون و دیكتاتورانه برخورد كنند و مردم را به خیابان ها كشاندند ، انجام شد و اگر این شورا این تصمیم را نمی گرفت قوه قضاییه ورود می كرد.
وی با بیان اینكه كسی نمی تواند با ادعای پوپولیستی مسائلی را مطرح كند، ادامه داد: مطلب دیگر اینكه شورای عالی امنیت ملی تصمیمی گرفت بعد نوبت قوه قضاییه است ؛ مصوبه شورای امنیت ملی سرجای خود باقی و لازم الاتباع است .

**پرونده مدیرعامل وقت سوخت كشور
محسنی اژه ای از آخرین مرحله پرونده مدیرعامل سوخت اظهار بی اطلاعی كرد و گفت: خبر ندارم اینكه حكمی صادر شد یا نه و صلاحیت ها به كجا منتهی شد.
سخنگوی قوه قضاییه درباره اظهارات یكی از نامزدهای ریاست جمهوری مبنی بر وجود پرونده ١٧ هزار میلیاردی، با رد این موضوع گفت: مطلقا این پرونده در قوه قضاییه صحت ندارد و اگر باشد تخلف و در دیوان محاسبات است.
وی اضافه كرد: در مناظرات حرف های زیادی زده شد كه پرونده ها و شكایات آن برای قوه قضاییه می ماند.

** پرونده كرباسچی در اصفهان مفتوح و رسول دانیال زاده همچنان بازداشت است
معاون اول قوه قضاییه درباره وضعیت پرونده كرباسچی در اصفهان گفت: آخرین وضعیت پرونده را نمی دانم اما پرونده ای در اصفهان تشكیل شد و باز است.
وی همچنین درباره پرونده رسول دانیال زاده اظهار كرد: او همچنان بازداشت و پرونده اش درحال رسیدگی است.

** صدور كیفرخواست برای ٨ أدمین كانال های تلگرامی
سخنگوی قوه قضاییه آخرین وضعیت پرونده بازداشتی های تلگرامی گفت: برای هر هشت نَفَر كیفرخواست صادر شد و پرونده برای رسیدگی به دادگاه رفت.
وی با بیان اینكه دو تن از این افراد با قید وثیقه آزاد شده اند، افزود : بعد از این كه وكلایشان آمده اند و پرونده را مطالعه كردند، برای زمان تشكیل دادگاه تعیین وقت می شود.

** ٢ بازداشتی به ٥ بازداشتی سایت های خارج از كشور اضافه شد
محسنی اژه ای در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره وضعیت بازداشت شدگان همزمان با أدمین های تلگرامی گفت: ٥ نَفَر قبل از عید به دلیل مسایل مجرمانه در سایت های خارج از كشور بازداشت شده بودند كه در ١٠ روز اخیر ٢ نَفَر به تعداد آنان اضافه شد و افراد دیگر هم در حال تحقیق هستند.
وی اضافه كرد: این افراد نخست در اختیار وزارت اطلاعات بودند و سپس تحویل قوه قضاییه شدند كه پرونده در اختیار بازپرس و در حال رسیدگی است.
معاون اول قوه قصاییه تصریح كرد: رسیدگی به این پرونده ادامه دارد و هنوز كیفرخواستی برای این افراد صادر نشده است.

**تقلب در انتخابات نه در سال ٨٨ و نه امسال اثبات نشده است
خبرنگاری با اشاره به اظهارات یكی از نامزدهای ریاست جمهوری با موضوع مهندسی انتخابات از سخنگوی قوه قضاییه پرسید چرا با مطرح شدن موضوع در سال ٨٨، مورد برخورد قرار نگرفت اما امسال چنین نشد كه محسنی اژه ای چنین پاسخ داد: گاهی واژه هایی به كار برده می شود كه در برداشت آن ، نظر واحد نیست؛ باید دید اگر كسی گفت مهندسی انتخابات منظورش چیست .
وی ادامه داد: این كه سال ٨٨ گفته شده مهندسی انتخابات ، برخورد نشد صحیح نیست ؛ چون بعد از طی شدن همه مقدمات، دعوت از نمایندگان توسط عالیترین مقام ، خواستن ارایه و مدرك و حتی بازنگری تعداد صندوق ها در صورت لزوم و هشدار دادن مبنی بر اینكه نمی تواند اداره كننده به خیابان كشاندن مردم باشند و حتی بعد از بی حرمتی ها با آنان برخورد شد.
معاون اول قوه قضائیه تصریح كرد: اگر منظور از مهندسی انتخابات تقلب است ، نه در آن زمان ثابت شد و نه این زمان و شورای نگهبان گفته است تخلف تاثیرگذار در سرنوشت انتخابات ندیدیم.
وی ادامه داد: این دفعه هم ممكن است افرادی اعتراض داشته باشند كه رسیدگی می شود.
محسنی اژه ای درباره آخرین وضعیت پرونده ای كه پیشتر راجع به آن اعلام كرد یكی گفت اگر فلان شخص را احضار كنید اعلام جنگ می كنیم ، گفت: تحقیقات روی این پرونده ادامه دارد و نتیجه نهائی بعد از بررسی كامل روی پرونده ، اعلام می شود.
اجتمام 9105** 7329**1193 **1569
خبرنگاران: لیلا اسماعیل نژاد و حسن حیدری **انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej