كرج-ايرنا- شوراي هماهنگي مديريت بحران استانداري البرز با برگزاري نشستي با حضور استاندار البرز وظايف دستگاه هاي اجرايي اين استان را براي پيشگيري از خسارتهاي ناشي از سيل مورد بررسي قرار داد .

به گزارش ايرنا ، دخالت بي حدو حصر انسان در امور طبيعي و بهره وري بي
رويه سبب مخاطرات زيست محيطي وچالش در منابع طبيعي شده است كه ازآثار مخرب آن مي توان به وقوع سيل اشاره داشت.
بنابراين با ابلاغ دستورالعمل سازمان مديريت بحران كشور، تمهيدات پيشگيرانه از حوادث طبيعي بويژه سيل از سوي دستگاه هاي اجرايي البرز در نشست امروز مديريت بحران مد نظر قرار گرفت.
در اين نشست همچنين رئيس مركز تحقيقات راه،مسكن و شهرسازي گزارشي در خصوص حريم گسل ها در اين استان ارائه داد و مديران دستگاه هاي اجرايي با تبادل نظراتخاذ تدابير و تمهيدات لازم براي سفرهاي تابستاني را مورد بحث قرار دادند.
معاون هماهنگي امورعمراني استاندار البرز دراين نشست گفت: دشت كرج و هشتگردو فرونشست ها ضرورت طرح مطالعاتي و شناخت زمين را مي طلبد و البرز از استان هاي متراكم است و در مساحت كوچك فرونشست ها و لرزه خيزي مسله امادگي در برابر زلزله را حايز اهميت مي سازد.
خسرو ارتقايي در بخش مديريت سيل افزود: بستر رودخانه ها مكان مناسبي براي ساخت و ساز نيست و در بحث پيگيري از وقوع سيل، ابلاغيه هاي لازم به دستگاه ها اعلام خواهد شد.
وي ،تجهيز به سامانه هشدار سيل،اطلاع رساني صدا و سيما در مواقع پيش بيني بروز حوادث توسط سازمان هواشناسي براي اعلام عدم اطراق در حاشيه رودخانه ها،اجراي طرح هاي آبخيزداري را از جمله موضوعات مهمي دانست كه بايد بيش از پيش به انها توجه داشت .
مديركل بحران استانداري البرز نيز تاكيد كرد: ستاد بحران شهرداري ها ذيل كارگروه هاي مديريت بحران بمنظور اجراي طرح خطرپذيري شهرها فعال شود.
مهدي مهرور افزود: فرمانداري ها مديريت بحران در شهرستانها را رصد و گزارش نهايي را جهت طرح در كارگروه ها اعلام كنند و با توجه به در پيش بودن تابستان،25 بند از تمهيدات سفر به دستگاه ها ابلاغ خواهد شد تا سفري ايمن و اسوده رقم زده شود.
8029/ 6155 خبرنگار:حكيمه كشاورز**انتشاردهنده: محمد عزيزپور