جعفر ربيهاوي دوشنبه در گفت و گو با ايرنا از تشديد پايش مراكز تهيه و فروش مواد غذايي در ماه مبارك رمضان بوسيله 27 گروه تك، 2 و سه نفره در شهرستان هاي آبادان، خرمشهر و شادگان خبر داد.
وي بااشاره به تحت پوشش بودن هفت هزار و 138 واحد صنفي در جنوب خوزستان اظهار داشت:بيش از يك هزار و 500 واحد صنفي مورد پايش قرار گرفته كه 289 اخطار بهداشتي صادر شد و 13 واحد صنفي متخلف به مراجع قضايي معرفي و 2 واحد كه در مهلت قانوني اقدام به رفع نواقص نكرده بود پلمپ شد.
ربيهاوي گفت:تيم هاي پايش دانشكده علوم پزشكي آبادان به دستگاههاي پرتابل كنترل و پايش موادغذايي مجهز هستند كنترل كيفي روغن هاي مصرفي، مصرف جوش شيرين در نان، ميزان نمك، دماي موادغذايي و همچنين ميزان آلودگي سطوح از جمله وسايل و ابزار كار و دستهاي كارگران را مورد ارزيابي قرار مي دهد.
وي بيان داشت:در طرح تشديد بازرسي ماه مبارك رمضان تمام صنوف و اماكن عمومي با الويت مراكز حساس از قبيل آش و حليمفروشي، قنادي و زولبيا و باميهپزي، مساجد، اماكن متبركه و حسينيهها بعنوان گروه هدف تعيين شده است.
مدير گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشت دانشكده علوم پزشكي آبادان گفت:سامانه 190پيگيري شكايات و گزارشات تخلفات بهداشتي به صورت 24 ساعته آماده دريافت گزارش هاي مردمي است.
شهرستانهاي آبادان، خرمشهر و شادگان از خدمات بهداشتي درماني دانشكده علوم پزشكي آبادان استفاده مي كنند.
3015/6002
خبرنگار:عدنان جواهري ** انتشار:كبري آقازري
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱
آبادان - ايرنا - مدير گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشت دانشكده علوم پزشكي آبادان گفت:از ابتداي ماه مبارك رمضان تاكنون 13واحد صنفي متخلف به مراجع قضايي معرفي و 2 واحد ديگر نيز پلمپ شد.