علي اشرف منصوري عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا و با تاكيد بر حذف دلالان و ثبات و پايداري در قيمت محصولات كشاورزي گفت: در زمينه توليد گوشت قرمز و شير چندين زنجيره از توليد تا عرضه در استان تهران شكل گرفته است.
وي با اشاره به ضرورت تشكيل زنجيره هاي توليدي محصولات كشاورزي افزود: با تكميل و تشكيل زنجيره توليد دست واسطه ها قطع مي شود و هزينه توليد براي كشاورزان كاهش مي يابد و همچنين كشاورزان بصورت مستقيم مي توانند محصولات خود را عرضه كنند.
** استان تهران پيشرو در تشكيل زنجيره توليد محصولات كشاورزي
منصوري ادامه داد: استان تهران پيشرو در تشكيل زنجيره هاي توليد در كشور است و در حال حاضر 3 زنجيره توليد گوشت قرمز در بخش هاي مختلف در استان تهران در حال فعاليت و يا شكل گيري است.
به گفته وي؛ دامداران در اين زنجيره ها از مرحله پرورش دام تا مرحله ذبح و عرضه در بازار مي توانند فعاليت كنند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان تهران از تشكيل زنجيره توليد شير خبر داد و گفت: در اين زنجيره ها در مراحل توليد، فرآوري و عرضه شير توسط دامداران در حال انجام است و تلاش مي كنيم براي كاهش هزينه هاي توليد و ثبات در قيمت شير اين زنجيره ها را در سطح استان تهران گسترش دهيم.
وي خاطرنشان كرد: در بخش محصولات محصولات باغباني، گلخانه اي و قارچ در حال تشكيل زنجيره هاي توليد در اين محصولات هستيم كه در اين رابطه اواخر سال گذشته اولين زنجيره سيب درختي تشكيل و آغاز بكار كرد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان تهران يادآور شد: تشكيل زنجيره هاي توليد محصولات كشاورزي با هدف ايجاد ارزش افزود و ثبات و پايداري در هزينه هاي توليد و اقتصادي كردن محصولات كشاورزي با توجه به هزينه هاي توليد و قطع كردن دست دلالان در استان تهران بصورت جدي در حال تشكيل است.
وي در ادامه از عرضه كالاهاي اساسي شهروندان در ماه مبارك رمضان خبر داد و گفت: با هدف ثبات قيمت محصولات كالاهاي اساسي از روزهاي قبل از ماه مبارك رمضان 12 هزار تن كالاي اساسي از جمله گوشت قرمز و منجمد در سطح استان تهران آغاز شده است.
به گفته منصوري؛ با همكاري شركت پشتيباني دام استان با عرضه گوشت قرمز منجمد وارداتي و گوشت گرم شاهد كاهش 2 هزار توماني در قيمت اين محصول بوديم.
وي سهميه گوشت قرمز استان تهران در ماه مبارك رمضان 330 تن اعلام كرد و گفت: چنانچه بازار نياز داشته باشد از محل ذخيره ملي قابل افزايش است.
به گفته رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان تهران، هم اكنون روزانه در استان 15 تا 25 تن لاشه گرم عرضه ميشود و محدوديتي براي عرضه گوشت قرمز وجود ندارد.
خبرنگار: سيد جواد آل داود - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7243//1348
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۳
تهران- ايرنا- رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان تهران از تشكيل 3 زنجيره توليد و عرضه گوشت قرمز در سطح استان تهران خبر داد.