به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا با روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان و فعالیت های شیلاتی استان از جمله صنایع شیلاتی، محدوده و توزیع صید در مناطق مختلف و نظارت بر آنها آشنا شدند.
مدیركل شیلات هرمزگان همچنین در حاشیه بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان در استان گفت: شیلات این استان به عنوان یك استان كامل از لحاظ شیلاتی، گام های محكمی در رابطه با صادرات آبزیان برداشته است.
پرویز محبی افزود: صید افزون بر220 هزار تن در سال از انواع آبزیان، وجود 72 تعاونی صیادی فعال، 22بندر صیادی، 39 مركز تخلیه صید و پوشش نوار ساحلی و آبهای استان توسط پایگاه های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان تنها بخشی از ظرفیت های شیلات در حوزه صید و صیادی است.
وی بیان داشت: هم اكنون 30 هزار خانوار در هرمزگان از طریق فعالیت های شیلاتی و صید و صیادی امرار معاش می كنند كه این امر یك پنجم جمعیت استان را شامل می شود.
مدیركل شیلات هرمزگان اظهاركرد: مجموعه شیلات استان علاوه بر كنترل و نظارت بر بنادر صیادی در بحث كیفی، نظارت بر شناورها در صیدگاه ها و بنادر صیادی، بر گونه های صید شده، ابزار و ادوات صید، رعایت محدوده صیدگاه و رعایت فصول ممنوعیت صید برخی گونه های حساس نظارت دارد.
محبی خاطرنشان كرد: امروز شاهد فعالیت صید و صیادی شناورهای سنتی قایق و لنج تا شناورهای صنعتی در آبهای داخلی و در آبهای بین المللی هستیم.
هرمزگان حدود 30 هزار صیاد و 22 بندر صیادی دارد كه 12 بندر آن به تعاونی های صیادی و بخش خصوصی واگذار شده است.
استان 750 هزار نفری هرمزگان در طول یكهزار و 400 كیلومتر نوار ساحلی تمام فعالیت های صید و صیادی را از شرق تا غرب تحت پوشش دارد.
7195/6048 /1484
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: اصغر رضاخانی
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
بندرعباس- ایرنا- نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، كارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و كارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئولان سازمان اداره بنادر و دریانوردی دیدار كردند.