بندرعباس- ايرنا- نمايندگان اتحاديه اروپا از يگان حفاظت منابع آبزيان شيلات هرمزگان، كارخانه فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس، مراحل صيد و كارخانه هاي عمل آوري، ظرفيت هاي صيادي و فراوري قشم بازديد و با مسئولان سازمان اداره بنادر و دريانوردي ديدار كردند.

به گزارش روزچهارشنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي شيلات هرمزگان، در جريان اين بازديد نمايندگان اتحاديه اروپا از روند صيد و صادرات آبزيان درهرمزگان و فعاليت هاي شيلاتي استان از جمله صنايع شيلاتي، محدوده و توزيع صيد در مناطق مختلف و نظارت بر آنها آشنا شدند.
مديركل شيلات هرمزگان همچنين در حاشيه بازديد نمايندگان اتحاديه اروپا از روند صيد و صادارات آبزيان در استان گفت: شيلات اين استان به عنوان يك استان كامل از لحاظ شيلاتي، گام هاي محكمي در رابطه با صادرات آبزيان برداشته است.
پرويز محبي افزود: صيد افزون بر220 هزار تن در سال از انواع آبزيان، وجود 72 تعاوني صيادي فعال، 22بندر صيادي، 39 مركز تخليه صيد و پوشش نوار ساحلي و آبهاي استان توسط پايگاه هاي يگان حفاظت منابع آبزيان شيلات هرمزگان تنها بخشي از ظرفيت هاي شيلات در حوزه صيد و صيادي است.
وي بيان داشت: هم اكنون30 هزار خانوار در هرمزگان از طريق فعاليت هاي شيلاتي و صيد و صيادي امرار معاش مي كنند كه اين امر يك پنجم جمعيت استان را شامل مي شود.
مديركل شيلات هرمزگان اظهاركرد: مجموعه شيلات استان علاوه بر كنترل و نظارت در بنادر صيادي در بحث كيفي و نظارت در دريا، نظارت بر شناورها در صيدگاه ها و بنادر صيادي، بر گونه هايي صيد شده، ابزار و ادوات صيد، رعايت محدوده صيدگاه و رعايت فصول ممنوعيت صيد برخي گونه هاي حساس نظارت دارد.
محبي خاطرنشان كرد: امروز شاهد فعاليت صيد و صيادي شناورهاي سنتي قايق و لنج تا شناورهاي صنعتي در آبهاي داخلي و در آبهاي بين المللي هستيم.
هرمزگان حدود 30 هزار صياد و 22 بندر صيادي دارد كه 12 بندر آن به تعاوني هاي صيادي و بخش خصوصي واگذار شده است.
استان 750 هزار نفري هرمزگان در طول يكهزار و 400 كيلومتر نوار ساحلي تمام فعاليت هاي صيد و صيادي را از شرق تا غرب تحت پوشش دارد.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده: خليل تنيده