شكر الله حسن بيگي روز چهارشنبه در نشست تخصصي كارگروه امور اجتماعي و فرهنگي استان مركزي، افزود: آسيب هاي اجتماعي و رسيدگي به آن همسطح توجه به مباحث اقتصاد مقاومتي و از تاكيدهاي مقام معظم رهبري است و بر اين اساس بايد اقدام هاي دستگاه هاي اجرايي براي مقابله با اين آسيب هاعلمي، گره گشا و فوق العاده باشد.
وي ادامه داد: دستگاه هايي كه از اعتبارات اين بخش بهره مند شده اند بايد از انجام اقدام هاي عادي و روزمره دوري كنند و گزارش اين فعاليت ها را به اين كارگروه ارايه دهند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري استان مركزي بيان كرد: با تدوين سند مقابله با آسيب هاي اجتماعي براي نخستين بار در اين استان و انجام اقدام هاي انجام شده هم اكنون طلاق به عنوان يكي از معضل هاي اجتماعي درصدي كاهش يافته است.
حسن بيگي با يادآوري ايجاد 2 مركز كنترل آسيب هاي اجتماعي در ساوه و شازند، افزود: اين اقدام كار مفيدي است و بايد كار مقابله با آسيب هاي اجتماعي از مركز استان به شهرستان ها انتقال يافته و فرمانداران نيز در اين حوزه همكاري لازم را داشته باشند.
وي با يادآوري برگزاري دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي در 29 ارديبهشت ماه امسال خاطر نشان كرد: اين دوره از انتخابات با توجه به تبليغات گسترده شبكه هاي ماهواره اي براي حضور نيافتن مردم در پاي صندوق هاي راي با حضور حداكثري مردم برگزار شد اما، مردم حضور حداكثري خود در اين انتخابات حماسه ديگري را در تاريخ انقلاب به ثبت رساندند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري استان مركزي گفت: همه مسئولان با تلاش و كار بيشتر و رفع مشكلات استان و كشور بايد جوابگوي اين اطمينان و اعتماد مردم باشند.
حسن بيگي خاطر نشان كرد: با توجه به مشكلات و مسائل صنعت، استان نيازمند وحدت و همدلي بيشتر همه جريان هاي سياسي و مسئولان دارد و غفلت مسئولان و پرداختن به مسائل حاشيه اي آنان را از پيگيري مسائل اصلي غافل مي كند و افرادي كه در اين زمينه ضرر و زيان مي بينند مردم و جامعه است.
وي ادامه داد: هم اكنون كه انتخابات تمام شده است دوران رفاقت ها آغاز شده و نياز است مسئولان با تلاش براي توسعه و پيشرفت استان و كشور جوابگوي اعتماد و اطمينان مردم باشند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري استان مركزي گفت: نقد منصفانه رشد و پيشرفت كشور و جامعه را به همراه دارد ولي چيزي كه به روحيه مسئولان لطمه مي زند تخريب افراد و دستگاه ها است.
حسن بيگي افزود: با توجه به وضعيت مناسب استان مركزي در زمينه اشتغال، در برخي شهرستان ها همانند خمين و شازند درصد اشتغال براي جوانان مناسب نيست كه در اين راستا نياز است همكاري و پيگيري مسئولان مضاعف شود.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري مركزي در اين نشست گفت: سند جامع آسيب هاي اجتماعي ذيل برنامه ششم توسعه در اين استان تهيه شده است كه بر اساس آن شاهد كاهش آسيب هاي اجتماعي در استان هستيم.
غلامرضا فتح آبادي افزود: 45 درصد دستگاه هاي اجرايي در حوزه كاهش آسيب هاي اجتماعي در استان مركزي فعال هستند و تا كنون 219 عنوان برنامه ذيل اين سند تدوين شده است.
وي ادامه داد: استفاده از ظرفيت هنر براي كاهش آسيب اجتماعي در استان، مديريت هزينه ها، اتخاذ رويكرد تاب آوري به جاي خطر نگري، جلوگيري از موازي كاري و تبيين نظارت و پايش برنامه ها از جمله اهداف ايجاد اين سند است.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري مركزي بيان كرد: اقدام براي كاهش پنج آسيب اعتياد، طلاق، ايدز و خود كشي در سكونتگاه هاي غير رسمي و تدوين نقشه راه براي هر كدام، برگزاري يكهزار و 200 نشست با مديران شهرستان ها نيز از جمله ملاك عمل مد نظر براي اجراي اين سند است.
وي ادامه داد: ايجاد كانون زندگي پايدار براي اولين بار در كشور در استان مركزي، آموزش 67 درصد شامل 10 هزار زوج جوان استان از دي ماه سال گذشته تا كنون، برنامه ريزي براي ايجاد كلينيك خانواده و مشاوره هاي تخصصصي، ايجاد دبيرخانه دائمي، جشنواره مفاخر استان، راه اندازي سايت مفاخر استان، اجراي جشنواره اقوام، توجه به شهرستان ها در ارايه خدمات اجتماعي، شناخت ابعاد اجتماعي در استان و ايجاد مددسراي زنان آسيب ديده از جمله دستاوردهاي اين سند است.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري مركزي خاطر نشان كرد: اجراي دقيق برنامه هاي مندرج در تفاهم نامه، استفاده از بخشنامه هاي استانداري، تعامل با دانشگاه ها و محققان استان، استفاده از هنرمندان براي بيان مطالب به جامعه هدف و پيگيري برگزاري برنامه هاي ملي از جمله انتظارات از دستگاه هاي فعال در حوزه كاهش آسيب هاي اجتماعي است.
همكاري ثبت احوال و با كميته امداد امام خميني(ره) استان مركزي براي ارايه آمار روج هاي تحت حمايت اين نهاد از جمله مصوبه هاي اين نشست بود.
انتقال فعاليت هاي ستاد مبارزه با آسيب هاي اجتماعي به شهرستان هاي ساوه و شازند و همكاري فرمانداران اين شهرستان ها با اين ستاد از ديگر مصوبه هاي اين نشست بود.
19556013/خبرنگار:مهدي عظيمي***انتشاردهنده:مژگان حيدري
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵
اراك - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري استان مركزي بر مقابله با آسيب هاي اجتماعي توسط دستگاه هاي اجرايي تاكيد كرد و گفت: دستگاه هاي اجرايي در اين استان براي مقابله با آسيب هاي اجتماعي بايد اقدام هاي ويژه را در اولويت قرار دهند.