تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹

تهران - ايرنا - مشاور معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: از سال 93 تاكنون از 60 مركز نوآوري و شتاب دهي در كشور توسط معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري حمايت شده است.

به گزارش روز شنبه گروه علمي ايرنا از روابط عمومي و اطلاع‌رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري؛ پرويز كرمي افزود: مراكز نوآوري، و كارآفريني بخش مهم و بنيادين هدايت و شكل‌دهي توانمندي علمي نيروي انساني تحصيل كرده به سوي ايده‌هاي نوآورانه، شكل‌گيري كسب و كارهاي نوپا و در نهايت حركت به سوي پي‌ريزي اقتصادي مبتني بر دانش، نوآوري و فناوري هستند كه با حمايت معاونت علمي و فناوري روند اثربخشي و فعاليت آن‌ها شتابي مضاعف گرفته است.
كرمي حمايت معاونت علمي از مراكز رشد و شتاب‌دهنده‌ها را گامي در جهت ترويج و گسترش نفوذ كسب وكارهاي فناورانه و برآمده از دل دانشگاه‌ها و مراكز علمي در پيكره اقتصاد دانست و تصريح كرد: رشد كسب و كارهاي دانش‌بنيان نوپا در سال‌هاي اخير نشان داده است ظرفيت خارق‌العاده مراكز علمي و دانشگاهي كشور براي حركت در مسير اقتصاد دانش‌بنيان، اكنون در حال شكوفايي و تحقق اقتصادي پويا مبتني بر توانمندي‌هاي انساني است.
وي اين مراكز را يكي از عناصر اصلي تحقق اقتصاد دانش‌بنيان ارزيابي كرد و گفت: در پازل‌چيني و شكل‌دهي زمينه‌هاي لازم براي كسب و كارهاي فناور، محرك‌ها و مقوم‌هايي مورد نياز است كه بر اساس همين ضرورت، مراكز نوآوري و شتاب‌دهنده‌هاي فناوري به عنوان يكي از هدايتگران و تداوم بخش ايده‌هاي نو و كسب و كارهاي نوپا نقشي كليدي ايفا مي‌كنند.
دبير ستاد توسعه علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان افزود: نوآوري، جايگاهي محوري در پويايي و رشد كشورهاي موفق در مسير توسعه ايفا مي‌كند؛ بر همين مبنا ايجاد زيست‌بومي مساعد كه بتواند راه رشد اقتصاد و پيشرفت كشور را بر مبناي سرمايه‎هاي فكري و دانشي هموار كند، حمايت از شكل‌گيري و توسعه مراكز نوآوري به عنوان برنامه‌اي فراگير در عرصه ملي از سوي معاونت علمي و فناوري مدنظر قرار گرفته است.
كرمي ادامه داد: مراكز شتاب‌دهي ضمن ايجاد كردن فضايي مساعد براي باروري و رشد نوآوري و كارآفريني كه عموم نقش‌آفرينان آن نيروي انساني جوان و تحصيل‌كرده‌ كشور هستند، به توسعه يافتن محصول از مرحله آزمايشگاهي به بازار نيز كمك مي‌كنند.
مشاور رييس بنياد ملي نخبگان، افزايش تعامل‌ها و ارتباطات اثربخش و شبكه‌سازي ميان جوامع نوآوري و كارآفريني را يكي از گام‌هاي ديگر براي كسب و كارهاي نوپا برشمرد و گفت: مراكز نوآوري و شتاب‌دهي براي كمك به كسب و كارهاي فناورانه از طريق برگزاري نشست‌ها، كارگاه‌هاي تخصصي و رويدادهاي كارآفريني زمينه‌ تعامل ميان نخبگان، مستعدين و فعالان اين عرصه را فراهم مي‌كنند؛ همچنين ضمن فراهم آوردن بستري به منظور تأمين مالي(vc ) و سرمايه‌گذاري براي ايده‌هاي جديد خدمات مشاوره، راهبري و يادگيري‌هاي كارآفرينانه در ابعاد عمومي و مردمي را دنبال مي‌كنند.
وي افزود:تاكنون از مراكز نوآوري و شتابدهي مراكز دانشگاهي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، پارك‌هاي علم و فناوري‌ و مراكزرشد، مراكز پژوهشي و فعالان بخش خصوصي در قالب اعطاي كمك و تسهيلات حمايت مادي و معنوي به عمل آمده است.
علمي**1023**1440
تنظيم كننده:ابوالقاسم تيموري** انتشار: گلشن
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me