دكتر محسن عظیمی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور تمام وقت 60 درصد پزشكان بیمارستانهای حكیم و 22 بهمن نیشابور نیز از برنامه هایی است كه در دولت یازدهم اجرا شد در حالی كه پیشتر پزشك تمام وقت در این بیمارستانها حضور نداشت.
وی ادامه داد: تا پایان سال 1392 تعداد تختهای بیمارستانی نیشابور 329 دستگاه بود اما تا پایان سال 1395 تعداد 115 دستگاه تخت به آن افزوده شد و تا پایان شهریور امسال 60 تخت دیگر نیز در بیمارستان حكیم نیشابور راه اندازی می شود و مجموع تختهای بیمارستانی در نیشابور به 504 دستگاه می رسد.
رئیس دانشكده علوم پزشكی نیشابور گفت: هر تخت بیمارستانی باعث اشتغال حداقل 2 نفر و توسعه فضای فیزیكی به میزان 40 مترمربع شده و در این شهرستان از شش دهم تخت به ازا هر هزار نفر جمعیت در پایان سال 92 هم اینك به یك تخت رسیده است.
وی افزود: خیران سلامت نیز در طول فعالیت دولت تدبیر و امید حضور و مشاركت بسیاری در این زمینه داشته اند. بنای ساختمان بخش آنژیوگرافی بیمارستان 22 بهمن یكی از این موارد است كه باعث شد با همكاری وزارت بهداشت و خرید دستگاه آنژیوگرافی به مبلغ 30 میلیارد ریال برای نخستین با نیشابور به این دستگاه مجهز شود.
عظیمی نژاد ادامه داد: ساخت یك بیمارستان دولتی دیگر با 175 تخت در شهرك بسیج نیشابور، توسعه مرحله دوم بیمارستان 22 بهمن با 100 تخت در هفت طبقه و توسعه بخش اورژانس بیمارستان حكیم این شهرستان با حدود 45 تخت از دیگر اقدامات در حال انجام هستند و ظرف 2 سال آتی به بهره برداری می رسند.
وی گفت: بخش خصوصی نیز 38 تخت بیمارستانی در فیروزه به مجموعه درمانی این شهر اضافه می كند.
رئیس دانشكده علوم پزشكی نیشابور افزود: این دانشكده در افزایش تعداد تختهای بیمارستانی سرعتی بیش از میانگین كشوری دارد و این موضوع در تاریخ سلامت نیشابور بی سابقه و كم نظیر است.
مركز شهرستان 433 هزار نفری نیشابور در فاصله 122 كیلومتری غرب مشهد قرار دارد. نیشابور مركب از چهار بخش مركزی، زبرخان، سرولایت و میان جلگه 431 روستا دارد. 163 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساكن روستاها هستند.
كانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع و فوری به اخبار منتخب در همه حوزه های خبری و تصویری فعال است
خبرنگار: مصطفی نخعی **انتشاردهنده: حسین كریم زاده
7507/1858
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸
مشهد - ایرنا - رئیس دانشكده علوم پزشكی نیشابور گفت: در چارچوب توجه دولت یازدهم به بخش بهداشت و درمان ظرف سه سال اخیر 600 میلیارد ریال برای توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی این شهرستان اعتبار جذب شده است.