سيدقدير مرتضوي باباحيدري روز شنبه در آستانه سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران استان افزود: 10 هزار نفر از اين تعداد به مراكز درمان دارويي و مابقي به كمپ هاي اقامتي استان مراجعه كردند.
وي اظهار كرد: هم اينك 53 مركز درمان دارويي و 16 كمپ اقامتي در استان در حوزه درمان مواد مخدر فعال هستند كه از اين تعداد 9 مركز دولتي و مابقي خصوصي هستند.
وي از راه اندازي 6 مركز جديد در مناطق فاقد كمپ اقامتي و درمان دارويي و همچنين مركز درمان زنان در سالجاري خبر داد و گفت: موافقت راه اندازي اين مراكز در استان انجام شده و تا نيمه اول سالجاري اين مراكز راه اندازي مي شود.
مرتضوي باباحيدري اظهار كرد: ماندگاري بهبود يافتگان در ترك اعتياد، بالاي 20 درصد است كه تقويت حمايت هاي اجتماعي در حوزه درمان يكي از راه هاي افزايش ماندگاري بهبود يافتگان است.
وي از آغاز اجراي پوشش بيمه براي معتادان به منظور ترك اعتياد در سال گذشته خبر داد وگفت: در اين طرح معتاداني كه تمايل به ترك اعتياد دارند، مي توانند با استفاده از بيمه درمان هزينه كمتري را براي درمان پرداخت كنند.
مرتضوي باباحيدري با اشاره به فعاليت هاي پيشگيرانه و مبارزه با مواد مخدر در استان افزود: از ابتداي سالجاري تاكنون بيش از 950 كيلوگرم انواع مواد مخدر در استان كشف و ضبط شده كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل بيش از 71 درصد افزايش داشته است.
وي گفت: در اين مدت كشفيات مواد مخدر صنعتي در استان نيز 78 درصد رشد داشته و بيشترين ميزان كشفيات مواد مخدر در محورهاي لردگان، بروجن و شهركرد است.
وي با اشاره به اينكه بيشترين نرخ شيوع مصرف مواد مخدر در جوامع كارگري است، افزود: از سال گذشته اجراي طرح 'كاج' در واحدهاي صنعتي و توليدي با ظرفيت بيشن 50 تا 500 نفر آغاز شده و پيش بيني مي شود اين طرح در سالجاري در واحدهاي با جمعيت كارگري كمتر نيز اجرايي شود.
به گزارش ايرنا ، 6 ژوئن برابر با 5 تير روز جهاني مبارزه با مواد مخدر نامگذاري شده است.
خبرنگار:سميه پناهنده** انتشار:جهانبخش صفري
7360/6021
تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
شهركرد- ايرنا- دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري گفت: 16 هزار معتاد طي يكسال گذشته در مراكز ترك اعتياد دارويي و كمپ هاي اقامتي اين استان پذيرش شدند.