به گزارش روز يكشنبه ايرنا، اين پايگاه آمريكايي ادامه داد: اطلاعات محدودي از زنان مبارز در منطقه غرب آسيا و شمال آفريقا در اختيار است و رسانه ها در برخورد با گزارشاتي كه در مورد فعاليت هاي تروريستي زنان در اين مناطق منتشر مي شود، اغلب با پرداختن به حاشيه ها از بازتاب موضوع اصلي در مورد محرك ها و شيوه هاي پيوستن اين افراد به اين دست از سازمان هاي تندرو، خودداري مي كنند. همان طور كه در پوشش خبري فعاليت هاي ليلا خالد، وفا ادريس و ساجده ريشوي، تنها به روابط شخصي و ويژگي هاي ظاهري اين زنان پرداخته شد. زناني كه بررسي پيشينه فعاليت هاي تروريستي شان مي توانست از روانشناسي زنان تروريست رمزگشايي كند.
اين تارنماي خبري افزود: تمركز رسانه ها بر ابعاد جنسيتي زناني كه در فعاليت هاي تروريستي مشاركت مي كنند، مانع از شناسايي محرك هاي اصلي كه اين افراد را به اقدامات افراطي اين چنيني ترغيب مي كند مي شود و به آن ها اين امكان را مي دهد تا با خيالي راحت به ترور و ايجاد ناامني ادامه دهند. بدين ترتيب،عدم دقت كافي گزارشات منتشر شده از دادگاه هاي اين افراد و حساسيت هاي فرهنگي كه در منطقه در خصوص مسائل زنان وجود دارد، بايد اصلاح شوند تا به درك درستي از نقش آن ها در خشونت هاي افراط گرايانه دست يافته و به پديده پيوستن روزافزون زنان به تروريسم پايان داده شود.
به گزارش «ميدل ايست آي»، نتايج بررسي هاي موسسه عماني وانا (wana) نشان مي دهد كه زنان 20 نقش مختلف را در سازمان هاي تروريستي برعهده دارند كه از آن جمله مي توان به ازدواج، جذب زنان ديگر و در بعضي از موارد شركت در عمليات ها اشاره كرد. بر اساس نتايج برآمده از اين بررسي ها، فعاليت هايي كه براي جذب زنان به اين سازمان ها انجام مي شوند در شرق و غرب متفاوت بوده و با توجه به فرهنگ و سبك زندگي هريك تعيين مي شود.
**اروپام**9418**
مترجم:آيدا شجاع**انتشار دهنده: فريبا مدني
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷
تهران- ايرنا- پايگاه خبري آمريكايي «ميدل ايست آي» در تحليلي نوشت: تمركز رسانه ها بر حاشيه هاي جنسيتي زنان تروريست، انگيزه و اتهامات آن ها را تحت الشعاع قرار داده است.