به گزارش خبرنگار ایرنا؛ شتابدهنده فناوری TIC به عنوان اولین شتابدهنده فناوری غرب كشور فعالیت خود را با موضوع 'سرمایه گذاری ریسك پذیر و مدیریت فناوری' با تمركز بر روی جذب ایده هایی با محوریت ICT در سال 1395 با حمایت پارك علم و فناوری كرمانشاه آغاز كرده است.
جهاد دانشگاهی كرمانشاه روز شنبه میزبان خبرنگاران رسانه های استان برای انعكاس فعالیت های این شتاب دهنده بود كه در جریان این نشست خبری مدیرعامل شتاب دهنده كارآفرینی تیك در سخنانی هدف از اجرای این طرح و برنامه را اثرگذاری مثبت بر روی فرهنگ كار و اشتغال دانست و گفت: بهبود فضای كسب و كار در استان كرمانشاه و منطقه غرب كشور جزو برنامه های كلان این طرح است.
مجتبی گراوندی، ظرفیت حوزه فناوری اطلاعات را برای ایجاد شغل با كمترین هزینه و با سود دهی خوب را بسیار بالا دانست و افزود: سرمایه گذاری در حوزه فناوری اطلاعات به ایجاد اشتغال در كشور كمك شایانی می كند.
او از صاحبان ایده در دو حوزه برق و رایانه خواست از طریق مراجعه حضوری به مركز جهاد دانشگاهی كرمانشاه و یا از طریق سایت شتابدهنده به آدرس http://www.ticacc.ir در دوره های آموزشی شركت كنند و همكاری خود را با ما در زمینه سرمایه گذاری در این حوزه آغاز نمایند.
به گفته او، زیست بوم كارآفرینی استان و منطقه غرب كشور با تمام نقاط قوت و ضعف خود در دهه گذشته، با تمركز بر روی فناوری های مختلف در بخش های مختلف صنعت، كشاورزی و ICT توانسته است با همكاری و همت پارك علم وفناوری كرمانشاه و مراكز رشد تابعه مسیر كارآفرینی را تسهیل نماید و چرخه تبدیل علم به دانش را به موضوعی دست یافتنی تبدیل نماید.
وی اظهار كرد: در چند سال اخیر شتابدهنده های فناوری برای تكمیل و ترمیم زیست بوم های كار آفرینی در دنیا شكل گرفته است و در همین راستا از سال گذشته مطالعاتی در همین زمینه شكل گرفت و در ماه های اخیر این مطالعات به سرانجام خود رسید و شتابدهنده فناوری تیك كار خود را در قلب فناوری غرب كشور یعنی پارك علم و فناوری كرمانشاه آغاز كرده است.
مدیرعامل شتاب دهنده كارآفرینی تیك در ادامه با بیان اینكه 100 تیم صاحب ایده درخواست پذیرش داده اند، گفت: از این تعداد 20 تیم و ایده برتر انتخاب شدند و در نهایت 15 تیم منتخب در اولین دوره پذیرش شدند و اكنون در مكان شتاب دهنده در مركز جهاد دانشگاهی كرمانشاه مستقر هستند.
به گفته او، در مرحله اول این تیم ها به مدت 2 ماه آموزش های لازم را می بینند و بعد از این مدت وارد مرحله دوم به مدت چهار ماه می شوند كه در این مرحله علاوه بر آموزش، تیم ها می توانند از مزایای نقدی نیز برخوردار شوند كه برای هر تیم 300میلیون ریال به عنوان حمایت مادی در نظر گرفته ایم.
گراوندی، موضوع این طرح را 'ریسك سرمایه گذاری و مدیریت فناوری' دانست و گفت: هدف ما كمك به استارتاپ هایی است كه قصد دارند محصولات یا خدماتی را تولید كنند كه یك نیاز واقعی را از مردم در بازار ایران و سپس بازارهای جهانی رفع نماید.
وی اضافه كرد: شتابدهنده فناوری TIC یك مركز برای سرمایه گذاری و شتابدهی استارت آپ های حوزه فناوری می باشد در این مركز خدمات مدیریت فناوری ارائه می گردد و تمركز آن بر روی ایده های حوزه ICT می باشد.
وی افزود: جامعه هدف ما تمامی افراد خلاق و با روحیه كار تیمی می باشند كه می توانند در این حوزه فعالیت نمایند و این موضوع ارتباط مستقیمی با رشته تحصیلی آن ها ندارد، یعنی ممكن است تیمی متشكل از تخصص های مختلف (مكانیك ، عمران كشاورزی و برق و ...) بهترین گزینه ما برای سرمایه گذاری باشند و لزومی ندارد تیم متقاضی در رشته های مرتبط با ICT تحصیل كرده باشند.
او گفت كه ما با تیم كار خواهیم كرد چون معتقدیم برای موفقیت یك نفر به تنهایی كافی نمی باشد لذا تمایل داریم با تیم های بیش از 2 نفر همكاری نماییم.
این متخصص كارآفرینی حوزه فناوری اطلاعات در ادامه تصریح كرد: هر استارت آپ شش ماه در شتابدهنده بر روی ایده خود كار خواهد كرد و در این مدت علاوه بر سرمایه گذاری مستقیم از خدمات منتورینگ، مشاوره، فضای همكاری و ... برخوردار خواهد شد و در این مدت سعی می كنیم ارزش های محصول یا خدمت ناشی از استارت آپ را بهتر بشناسیم و نیازهای واقعی جامعه را بهتر درك كنیم و با هم افزایی و تمركز بر روی بازار و شناخت نیاز واقعی مردم، ارزش های استارت آپ را بهتر نمایان سازیم تا بتوانیم در مراحل بعدی با برقراری ارتباط با شبكه های سرمایه گذاران، سرمایه لازم برای رشد و ادامه راه استارت آپ زیرمجموعه خود جذب نماییم.
**برگزاری رویداد كارآفرینی در كرمانشاه
مدیرعامل شتاب دهنده كارآفرینی تیك در ادامه به برگزاری سومین رویداد كارآفرینی تیك در كرمانشاه با حضور مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی ریاست جمهوری، پارك علم و فناوری، جهاد دانشگاهی و مسئولان استانی در 14 تیر امسال به مدت یك روز خبر داد و گفت: 2 رویداد را سال گذشته در استان برگزار كردیم و امسال هم در تیر میزبان سومین رویداد هستیم.
گراوندی، از حمایت های دولت تدبیر و امید در راستای حمایت از كارآفرینی در حوزه فناوری اطلاعات و استارتاپ ها قدردانی كرد و افزود: دولت در نقش تسهیل گر به خوبی وارد این عرصه شده و تفكر حاكم بر دولت دیدگاه و رویكرد مثبتی به این موضوع دارد.
وی اظهار كرد كه ما انتظار حمایت نقدی از دولت را نداریم اما می خواهیم موانع و بروكراسی های اداری را از پیش پای فعالان این حوزه بردارد و فرایندها را تسهیل كند.
او همچنین از رسانه ها خواست موضوع كارآفرینی های نوین در حوزه فناوری اطلاعات را برای مردم تشریح كنند چرا كه افراد زیادی هستند در این حوزه استعداد و خلاقیت فراوانی دارند اما اطلاعای از چگونگی استفاده از این خلاقیت ها را ندارند كه پیشنهاد می كنیم به ما مراجعه كنند.
شتابدهنده فناوری TIC در كرمانشاه، سه راه 22 بهمن، ساختمان پارك علم و فناوری مستقر است و علاقه مندان می توانند برای كسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن :08338254341 و یا ایمیل :info@ticacc.ir تماس و ارتباط برقرار كنند.
8066/3033 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
كرمانشاه- ایرنا- شركت شتاب دهنده كارآفرین'تیك' با همكاری پارك علم و فناوری و جهاد دانشگاهی استان كرمانشاه با سرمایه گذاری در حوزه فناوری اطلاعات ICT درصدد آموزش به تیم هایی در این حوزه به منظور ایجاد كارآفرینی، تقویت و ترویج فرهنگ كار و اشتغال در استان و بهبود فضای كسب و كار است.