بجنورد- ايرنا- استاندار خراسان شمالي از دستگاه هاي نظارتي خواست تا از انحراف در هزينه كرد تسهيلات بانكي و اعطاي اين اعتبارات جلوگيري كنند.

به گزارش ايرنا، محمد رضا صالحي شنبه شب در نشست ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان اظهار كرد: اگر سرمايه در جايي كه بايد، هزينه نشده است، دستگاه هاي نظارتي بايد نظارت بيشتري داشته باشند تا جلوي هر گونه انحرافي گرفته شود.
وي تاكيد كرد: بايد منابع محدود به درستي و با توجه به اولويت هاي تعريف شده اختصاص يابد.
صالحي با تاكيد بر اينكه مدافع كسي هستيم كه براي توليد و رونق توليد وارد عرصه شده است افزود: در كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد نيز رويكرد اين است كه كساني كه خارج از اراده و متاثر از عوامل غير شخصي دچار مشكل شده اند حمايت شوند بنابراين نگاه ما، حمايت از سرمايه گذاران، فعالان اقتصادي و توليد كنندگان است كه بخواهند با دريافت مبلغي از تسهيلات خود را احيا كنند و با بازار سازي و بازاريابي توليد خود را رونق دهند.
وي خاطرنشان كرد: بايد هزينه كرد منابع به سمتي باشد كه تغيير در روند پرداخت تسهيلات در بخش هاي مختلف را شاهد باشيم.
استاندار خراسان شمالي از بانك ها و دستگاه هاي اجرايي خواست تا براي اجراي سياست هاي دولت برنامه داشته باشند.
وي تاكيد كرد: رونق توليد و اشتغال با تخصيص بهينه منابع طبق اولويت بندي سالانه تحقق پيدا مي كند.
رئيس ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي خراسان شمالي در بخش ديگر سخنان خود در باره ورود بخش خصوصي براي سرمايه گذاري گفت: در كشور ما بخش خصوص يا تمايل سرمايه گذاري ندارد يا به علت ضعف مالي، توان آن را ندارد و به همين لحاظ بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در حوزه توليد و اشتغال به خوبي وارد نشده است.
وي خاطرنشان كرد: وقتي بخش خصوصي به طور مستقيم براي ايجاد واحدهاي توليدي وارد عمل نمي شود، سرمايه گذاري و توليد اتفاق نمي افتد و به تبع آن اشتغال ايجاد نمي شود.
وي با بيان اينكه بخش عمده اي از منابع سرمايه گذاري در جامعه ما از تسهيلات بانكي تامين مي شود گفت: تكيه دولت بر تسهيلات بانك هاي دولتي، جذب سرمايه هاي خارجي و يا منابع صندوق توسعه است.
وي تصريح كرد: بانك هاي دولتي بيش از نيمي از منابع توليد و اشتغال را تامين مي كنند.
صالحي با بيان اينكه 1.5 درصد از تسهيلات بانكي پرداخت شده در سال 95 مربوط به مصوبات كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد بوده است گفت: باقي تسهيلات صرف بنگاه هاي زودبازده شده است.
رئيس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالي نيز در اين نشست با تاكيد بر لزوم تعامل و همكاري بانك ها در تزريق اعتبار به طرح هاي توليدي گفت: از تمام موسسات مالي و پولي استان انتظار مي رود در خدمت توسعه و گسترش سرمايه گذاري باشند.
مجيد پورعيسي اظهار كرد: بايد تلاش كنيم تا بانك ها و موسسات مالي هم راستا با اهداف و مقاصد خود، در حوزه كمك به سرمايه گذاري در استان وارد عرصه شوند.
وي گفت: بانك ها با شفاف سازي بيشتر و تقسيم كار بين بانكي به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي كمك كنند.

*** سايت خبرگزاري جمهوري اسلامي خراسان شمالي به نشاني http://www.irna.ir/nkhorasan و كانال تلگرامي اين خبرگزاري به نشاني https://t.me/irnabojnurd در دسترس افراد براي اطلاع از آخرين اخبار و رويدادهاي استان است.
نشاني صفحه اختصاصي ايرناي خراسان شمالي در اينستاگرام هم https://www.instagram.com/irnabojnurd است.
همچنين مردم مي توانند ديدگاه ها و پيشنهادهاي خود را به مديريت ايرنا در خراسان شمالي به نشاني https://t.me/irnaBOJ تگرام كنند.
1744/ 7185 / خبرنگار: كبري علي آبادي** انتشاردهنده: علي اصغرافتاده