به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدباقر نوبخت روز سه شنبه در ادامه نشست خبری در پاسخ به این سوال كه تحریف هایی از سوی صدا و سیما علیه دولت صورت گرفته است، دولت چه جوابیه ای برای آن دارد، اظهاركرد: درصورت تحریف كه با نشر خبر نادرست از سوی رسانه ملی یا هر رسانه دیگری انجام شود، دستگاه ها موظف به اطلاع رسانی درست هستند.
وی افزود: در حوزه ریاست جمهوری، بخش شورای اطلاع رسانی دولت و از سوی دیگر دفتر روابط عمومی دستگاه ها و شورای اطلاع رسانی دولت موظف هستند در مواردی كه خبر غیرواقعی منتشر شود، پاسخ لازم را بدهند.
**اطلاع رسانی هفته ای یك بار مصوبات دولت كافی نیست، دولت باید ابزارهای دیگر داشته باشد
سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به این سوال كه با توجه به حجم تخریب ها علیه دولت، آیا دولت راه اندازی شبكه تلویزیون اختصاصی را در دستوركار دارد، خاطرنشان كرد: این كه نیازمند ابزار رسانه ای موثری برای اعلام اقدامات دولت هستیم، یك واقعیت است و به همین دلیل در دولت دوازدهم این نقیصه كه دلسوزان نیز خواهان آن هستند، برطرف می كنیم.
نوبخت یادآور شد: دولت باید در راستای شفاف سازی و اطلاع رسانی هم ابزار لازم را داشته باشد و هم به دقت عمل كند، بنابراین اطلاع رسانی مصوبات دولت آن هم هفته ای یك بار كافی نیست و باید ابزارهای دیگری هم داشته باشیم.
** انتقادها به تیم سیاسی صدا و سیما باقی است
وی همچنین در پاسخ به این كه رئیس جمهوری در سخنان خود از مظلومیت كاركنان و انحصار سازمان صدا و سیما توسط برخی از افراد سخن به میان آورد، دولت چه برنامه ای برای جلوگیری از این كار دارد، گفت: ما قدردان رسانه ملی بویژه بدنه این سازمان كه انسان های شریف و زحمت كشی هستند، هستیم ولی انتقادات ما به تیم سیاسی صدا و سیما باقی است و انتظار داریم رسانه ملی كار ملی انجام دهد.
**رخداد روز قدس، سوء استفاده از حضور مردم در صحنه بود
سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال كه دولت درمورد اهانت های صورت گرفته به رئیس جمهوری، معاون اول رئیس جمهوری و برخی از شخصیت ها در روز جهانی قدس چه اقداماتی انجام داده است، اظهاركرد: رخداد روز قدس، سوء استفاده از حضور مردم در صحنه و انحراف از اهدافی بود كه مردم به صحنه آمده بودند و این اقدامات صورت گرفت.
وی افزود: خوشبختانه دادستان تهران از این سوءاستفاده با واژه حقوقی جرم مشهود یاد كردند و این موضوع در دستگاه قضایی در حال بررسی است و ما نیز منتظریم معرفی افراد و مجازات آنها هستیم.
یكی دیگر از خبرنگاران در این نشست خبری عكس العمل دولت نسبت به نشست اخیر منافقین در كشور فرانسه را جویا شد كه سخنگوی دولت گفت: این همانند برخوردی است كه دولت فرانسه اجازه دهد داعشی ها آزادانه نشست سیاسی برگزار كنند و این در حالی است كه چنین گروه تروریستی یعنی منافقین به مراتب جنایتكار تر از داعشی ها هستند.
نوبخت تصریح كرد: منافقین نه تنها ملت ایران را در انفجارهای مختلف به شهادت رساندند بلكه دستشان به خون مردم آلوده است و زیر چكمه صدامی كه همه دنیا جنایت آن را قبول دارد، قرار داشتند.
وی ادامه داد: بنابراین اجازه دادن به برگزاری همایش به چنین گروه تروریستی و حمایت از آن كار نادرستی است و در این خصوص به دولت فرانسه معترض هستیم.
وی افزود: دمكراسی و آزادی مدنی كشورها هم اجازه نمی دهد كه از چنین گروه های تروریستی حمایت شود و این كمك به اعمال جنایت است و در این همایش چهره های جنگ طلب نزدیك به ترامپ حضور داشتند و الفاظی را به كار بردند كه جز انزاجار ملت ایران چیز در پی نخواهد داشت.
سخنگوی دولت در پاسخ به این كه دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفته حقوق شهروندی باید به لایحه تبدیل شود، نظر دولت چیست، گفت: مواردی كه در منشور حقوق شهروندی وجود دارد برای اجرا لزوما خلا قانونی نداریم و نیازمند اراده اجرا هستیم و اگر مواردی نیازمند اخذ مجوز قانونی باشد، از مجلس شورای اسلامی اجازه قانونی خواهیم گرفت.
** چالش های دولت در برخی موارد بیشتر شده است
نوبخت در پاسخ به این كه در شرایط امروز در مقایسه با سال 92 آیا چالش های دولت بیشتر یا كمتر شده است، تاكید كرد: در برخی موارد چالش ها بیشتر شده است و انتظار اصلا این نیست.
وی به اتفاقاتی كه در روز قدس و روز عید فطر افتاد، اشاره كرد و گفت: یك نفر از مخالفین و منتقدین دولت شهادت دهد، مردمی كه یك ماه روزه داری در روز عید فطر در این هوای گرم و به عشق خطبه رهبری و دعای ایشان آمدند آیا كسی برای كار دیگری آمده بود آن هم سوءاستفاده از تریبون معنوی؟
معاون رئیس جمهوری افزود: رئیس جمهوری و دولت در چنین چالشی قرار دارند و همه دیدیم و می دانیم چه گفته ها و سخنان نادرست و بدی علیه رئیس جمهوری به بهانه مناظره مطرح كردند، ولی مردم شنیدند و 24 میلیون نفر به رغم بسته شدن درب ها ایستادند و رای دادند، آیا پاسخ مردم این است كه از تریبون ها چنین موضوعاتی مطرح شود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر این تنش ها توسط دولت شناسایی شده است و باید انتظار داشته باشیم هم 24 میلیون نفری كه اعتماد كردند و به رئیس جمهوری رای دادند و هم حدود 16 میلیون نفری كه به فرد دیگری رای دادندو هم افرادی كه رای ندادند ولی بعنوان شهروند از حقوق برخوردارند، هماهنگی بین قوا می تواند كمك كند تا مطالبات جامعه و رهبری به مرحله اجرا در آید.
سیام * 1053 **9314 **1336 خبرنگار: حمید شریفی كیا** انتشار: مهرنوش خانزائی
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳
تهران - ایرنا - سخنگوی دولت گفت: دولت نیازمند ابزار رسانه ای موثری برای اعلام اقدامات خود است و به همین دلیل در دولت دوازدهم این نقیصه كه دلسوزان نیز خواهان آن هستند، برطرف می شود.