كلثوم خليلوند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: اين طرح به منظور پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و ارائه آموزش هاي لازم به زنان به منظور كاهش تهديدهاي خانواده اجرا مي شود اما تنها مختص زنان نيست بلكه خانواده محور و شامل مردان و جوانان نيز ميشود.
وي هدف از اجراي اين طرح را كاهش خشونت، تنش و نزاع در خانواده و جامعه عنوان و تاكيد كرد: جامعه هدف اين طرح زنان سرپرست خانوار و يا در معرض آسيب مناطق آسيب پذير و محلات استان است.
وي با بيان اينكه براي اجراي اين طرح 800 ميليون ريال اعتبار اختصاص يافته است، يادآور شد: اين طرح با همكاري سازمان هاي مردم نهاد و اساتيد دانشگاه در استان اجرا مي شود.
مديركل امور زنان و خانواده استانداري ايلام گفت: در اجراي اين طرح مربيان و مددكاران آموزش هايي را كه در اين خصوص فرا گرفته اند به دختران و زنان آسيب پذير مناطق حاشيه اي استان منتقل مي كنند.
خليلوند اظهار كرد: طرح تاب آوري زنان نه تنها موجب افزايش قدرت تحمل و سازگاري فرد در برخورد با مشكلات مي شود بلكه مهمتر از آن منجر به حفظ سلامت رواني و ارتقا آن نيز خواهد شد.
وي افزود: از آنجايي كه بانوان از جمله قشر آسيب پذير جامعه محسوب مي شوند، توانمند سازي آنان از طريق مداخلات آموزشي و مشاوره اي مي تواند راهكار مناسبي در راستاي ارتقاي تاب آوري باشد.
وي مخاطبان اصلي اين طرح را زنان سرپرست خانوار عنوان كرد و گفت: اين بانوان از طريق سازمان هاي حمايتي مانند كميته امداد، بهزيستي و همچنين سازمان هاي مردم نهاد معرفي شده و در دوره هاي آموزشي شركت مي كنند.
خبرنگار:معصومه اميدي**
/6034/6032
تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۲
ايلام - ايرنا - مشاور استاندار و مديركل امور زنان و خانواده استانداري ايلام گفت: اجراي طرح ملي تاب آوري اجتماعي زنان آسيب ديده و در معرض آسيب با همكاري معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري در اين استان آغاز شد.