گزارش ايرنا، سليم كريمي روز پنجشنبه در همايش گفتمان سازي و صيانت از فعالان مبارزه با مواد مخدر و تجليل از فعالان پيشگيري مبارزه و مقابله با مواد مخدر در سنندج افزود: موفقيت در اجراي برنامه هاي مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي جامعه از انواع مواد مخدر نيازمند همكاري و همراهي آحاد جامعه در امر پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر است.
وي رويكرد اجتماعي كردن اعتياد را رويكرد مثبت و تاثير گذاري ارزيابي كرد و ادامه داد: حضور و مشاركت مردم در امر مبارزه با اعتياد و مواد مخدر مي تواند منجر به موفقيت هاي زيادي شود.
وي با اشاره به اينكه بر اساس آمارها حدود 20 هزار معتاد در استان كردستان وجود دارد، گفت: هر فرد در جامعه بايد به نوبه خود در راستاي پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر تلاش كند.
وي با بيان اينكه مسئله مواد مخدر در كنار مسائل محيط زيست، آلودگي هوا و بحران آب يكي از بحران هاي اصلي كشورهاي جهان است ادامه داد: پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر در گرو مشاركت آحاد جامعه است.
وي با اشاره به روند روبه گسترش استفاده مواد مخدر در كشور اظهار كرد: امروز مصرف مواد مخدر صنعتي در ميان جوانان، اين قشر حساس و تاثير گذار جامعه را به سوي نابودي سوق داده است.
وي بر برخورد قاطعانه با خرده فروشان و باندهاي قاچاق مواد مخدر در استان تاكيد كرد و افزود: اطلاع رساني و آگاهي بخشي به آحاد جامعه نقش مهمي در كاهش آسيب هاي اجتماعي اعتياد و مصرف مواد مخدر دارد.
كزسمس كاهش آسيب هاي اجتماعي اعتياد را نيازمند تقويت نشاط اجتماعي دانست و گفت: ادارت و نهادهاي استان در راستاي ايجاد نشاط اجتماعي به منظور كاهش آسيب اعتياد در جامعه تلاش كنند.
وي هدف از برگزاري برنامه هاي متنوع در هفته مواد مخدر را ارتقاي امنيت اجتماعي، مبارزه با مواد مخدر و مقابله با خرده فروشان و معتادان عنوان كرد.
در پايان از تمبر يادبود با عنوان ما پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر كه با همكاري اداره كل پست استان طراحي شده بود رونمايي شد و از فعالان عرصه پيشگيري مبارزه و مقاتبله با اعتياد استان كردستان با اهداء لوح تقدير تجليل و قدرداني بعمل آمد.
برگزاري سه نمايشگاه ويژه با محوريت مبارزه با اعتياد و مواد مخدر در كتابخانه امام خامنه اي سنندج، پارك 28 دي، نگارخانه شهرداري سنندج، افتتاح 2 مركز ترك اعتياد بانوان با هدف تقويت و ارتقاي مراكز درماني معتادان از اهم برنامه هاي هفته مواد مخدر در استان است.
برگزاري كمپين نه به اعتياد از سوي هلال احمر استان در سالن آزادي سنندج، اطلاع رساني از طريق رسانه هاي ديداري و شنيداري، اعزام سفيران اجتماعي (هنرمندان ورزشكاران برتر) به محلات درگير آسيب هاي اجتماعي، برگزاري برنامه هاي فرهنگي و ورزشي، اجراي تئاتر هاي خياباني، برپايي نمايشگاه ثابت و سيار عكس و كاريكاتور، استفاده از فضاي مجازي كمپين نه به اعتياد، برگزاري جشنواره و كارگاه هاي آموزشي و سخنراني در مساجد از برنامه هايي بود كه در هفته مواد مخدر برگزار شد.
در حوزه متادون 62 مركز ترك اعتياد در استان فعاليت دارند و تعداد هشت هزار و 500 نفر تحت درمان متادون قرار دارند.
مركز دولتي ويژه معتادان، 14 كمپ و 2 شلتر در استان كردستان داير است.
برنامه مبارزه با مواد مخدر همزمان با سراسر كشور در استان كردستان از 20 خرداد آغاز شده است.
7352/6108
**خبرنگار: شيوا اردلان منش/** انتشار دهنده: اميد بهمني
تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲
سنندج- ايرنا- دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان كاهش آسيب هاي اعتياد و مواد مخدر را نيازمند رويكرد اجتماعي كردن مواد مخدر دانست و گفت: رويكرد اجتماعي كردن اعتياد بهترين راهكار مبارزه با اعتياد و مواد مخدر است.