شهركرد- ایرنا- مدیركل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری از پرداخت 240 میلیارد ریال بیمه دوران بیكاری به مشمولان این طرح در استان خبر داد و گفت: این میزان پرداختی در مقایسه با سال گذشته 40 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایرنا، غلامرضا محمدی روز یكشنبه در نشست خبری با خبرنگاران این استان به مناسبت هفته تامین اجتماعی افزود: برخی متولیان، مقرری بیمه بیكاری را جایگزین تولید و اشتغال كرده اند و همین امر یكی از علل افزایش نرخ بیكاری در استان بوده است.
وی، تعداد بیمه شدگان اصلی به همراه افراد تبعی را 402 هزار نفر اعلام كرد و گفت:همچنین 86 هزار مستمری بگیر و افراد تحت تبعیت آنها نیز در استان از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره مند هستند.
محمدی تصریح كرد: بر این اساس در حدود 488 هزار نفر معادل نیمی از جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند.
مدیركل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، بیمه شدگان خود اظهاری را با 72 هزار و 500 نفر بیشترین جمعیت بیمه شده استان دانست و گفت: همچنین 8 هزار و 400 نفر بیمه مشاغل آزاد، 15 هزار نفر بیمه قالی بافی، 23 هزار نفر بیمه رانندگان، 22 هزار نفر بیمه ساختمانی و 6 هزار و 800 نفر بیمه اختیاری هستند.
محمدی از بخشودگی جرائم بیمه ای 140 كارگاه تولیدی، صنعتی و معدنی در مرحله نخست و بخشودگی 479 كارگاه و واحدهای دولتی و خصوصی در مرحله دوم خبر داد و افزود: این طرح در راستای تحقق اهداف اقتصادی مقاومتی ،شامل حال كارفرمایان خوش حساب شده است.
وی، تحقق دولت الكترونیك را از راهبردهای اصلی این سازمان اعلام كرد و گفت: این استان در سال گذشته رتبه نخست نفوذ ضریب خدمات الكترونیك را در سطح كشور كسب كرد.
مدیركل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان كرد: طرح پرونده الكترونیك از مهمترین برنامه های این سازمان در سال جاری است كه می تواند در ارائه خدمات هرچه بهتر به بیمه شدگان موثر واقع شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، تعداد مراكز درمانی این سازمان در سطح استان را 507 مركز اعلام كرد و افزود: در سال 95، بیش از 2.5 میلیون خدمات سرپایی به مراجعه كنندگان ارائه شد.
محمود جاوید، حذف دفترچه های كاغذی در تمام مراكز تحت مالكیت تامین اجتماعی استان را از مهمترین خدمات این سازمان برشمرد و تصریح كرد: ارائه خدمات زایمان در آب، خرید تجهیزات و امكانات پزشكی، بهره برداری از بخش جراحی VIP بیمارستان امام علی(ع)، توسعه اورژانس بیمارستان امام علی(ع) و ارتقا خدمات نوبت دهی تلفنی در تمام مراكز تحت پوشش از مهمترین خدماتی است كه به تازگی به جمعیت تحت پوشش ارائه شده است.
وی همچنین از توسعه پلی كلینیك تخصصی تامین اجتماعی شهركرد واقع در خیابان 15 خرداد خبر داد و گفت: این مجموعه در بیش از 5 هزار مترمربع و هزینه اعتباری افزون بر 120 میلیارد ریال آماده بهره برداری است.
جاوید كمبود پزشك متخصص را از مهمترین مشكلات این سازمان دانست و اظهار كرد: با توافق نامه ای كه با دانشگاه علوم پزشكی شهركرد انجام گرفته به زودی این مشكل تا حد زیادی برطرف می شود.
به گزارش ایرنا، سازمان تامین اجتماعی دارای سه بخش بیمه، درمان و امور اقتصادی است. این سازمان در حوزه بیمه در 24 واحد بیمه ای و 307 پرسنل به جمعیت تحت پوشش خود خدمات رسانی می كند. همچنین در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، 2 پلی كلینیك تخصصی، 2 درمانگاه تخصصی و یك درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق 507 مركز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت می كند.
19 تا 25 تیرماه با عنوان هفته تامین اجتماعی نامگذاری شده است.
خبرنگار: خاطره حسین زاده** انتشار دهنده: محمود رئیسی
7363/2097/