پارسيان - ايرنا - نماينده مرم غرب هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بودجه شهرستان پارسيان درخصوص كسب درآمد از منطقه ويژه اقتصادي صنايع انرژي بر بايد از منطقه لامرد استان فارس تفكيك مي شود.

به گزارش ايرنا، ناصر شريفي روز سه شنبه در جريان بازديد وزير صنعت، معدن و تجارت از منطقه ويژه اقتصادي صنايع انرژي بر پارسيان افزود: سال گذشته با دستور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت و رئيس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) و حمايت استاندار، مديريت اين منطقه از شهرستان لامرد تفكيك شده كه خواستاريم بودجه آن نيز جدا شود.
وي با اشاره به محصور بودن شهرستان پارسيان در سه منطقه صنعتي لاوان، چاه هاي تابناك و پارس جنوبي گفت: دود و آلايندگي و مشكلات زيرساخت هاي شهري براي اين مردم است اما درآمد و ثروت فراوان آن براي ديگران مي باشد.
نماينده مردم پارسيان، بندرلنگه و بستك در مجلس شوراي اسلامي اظهاركرد: اين منطقه بايد با مطالعه و آينده نگري، برنامه ريزي جامع و بدون آلايندگي و با نظر ونگاه مردم ساخت.
شريفي با اشاره به اينكه با استقرار صنايع انرژي بر، مشكل بيكاري در پارسيان رفع مي شود، اظهاركرد: پارسيان هرمزگان در نزديكي عسلويه بوشهر قرار گرفته اما با توجه به مساله بومي وغير بومي كه در پارس جنوبي به راه افتاده، مسئولان اين شهرستان مردم پارسيان را غيربومي مي دانند و آنان را اخراج كرده اند.
وي گفت: اين عمل ناشايست را بي جواب نمي گذاريم و همه غيربومي هاي صنايع هرمزگان را اخراج خواهيم كرد.
شريفي گفت: سوگند ياد كرده ام كه مدافع و پيگر مطالبات مردم باشم و در بحث صيانت از مردم با هيچ كس تعارف ندارم.
نماينده مردم پارسيان، بندرلنگه و بستك در مجلس شوراي اسلامي اظهاركرد: استان هرمزگان جز پنج استان برتر كشور در توليد درآمد ملي است اما اين استان در دريافت درآمدها در رتبه آخر است، در صورتي كه بايد اين اعتبارات صرف توسعه استان شود.
فرماندار پارسيان هم گفت: اشتغال جوانان و نيروهاي بومي مهم ترين دغدغه ماست.
محمد رادمهر افزود: با وجود گازهاي تابناك در١٨كيلومتري پارسيان و وجود نفت لاوان و منطقه عسلويه هيچگونه امكاناتي به پارسيان داده نشده و تنها آلودگي آن شامل اين منطقه شده است.
منطقه ويژه اقتصادي صنايع انرژي بر پارسيان در محدوده اي افزون بر ۱۰هزار هكتار در شهرستان پارسيان هرمزگان واقع شده و تحت نظارت و مديريت سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) اداره مي شود.
كمك به صادرات غيرنفتي محصولات صنعتي توليد شده ، تامين نيازهاي داخلي در زمينه صنايع اصلي مادر ، استفاده از منابع گازي موجود در پارس جنوبي و شمالي ، اشتغال زايي و رفع محروميت از منطقه و كاهش هزينه هاي توليد به منظور تسهيل ورود كشور به بازارهاي رقابتي جهاني از اهداف مرتبط بر ايجاد اين منطقه ويژه اقتصادي مي باشد.
اين منطقه در سال 89 تصويب مجلس شوراي اسلامي قرار گرفت و در سال 90 ابلاغ شد و طبق برنامه و طرح جامعي كه مورد تدوين قرارگرفته در سال 1414 در زمينه استقرار صنايع مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
شهرستان پارسيان در فاصله 500 كيلومتري غرب بندرعباس مركز استان هرمزگان و ۳۰ كيلومتري عسلويه واقع شده است.
7195/7191/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده*ابراهيم بديعي**انتشار دهنده: خليل تنيده