به گزارش سه شنبه وزارت نیرو، «مصطفی رجبی مشهدی» افزود: كنترل فركانس از حدود 800 دقیقه خارج از محدوده در اوایل دولت یازدهم به حدود 12 دقیقه در آغاز امسال رسید.
به گفته وی، یكی از شاخص های مهم بخش مدیریت شبكه، شاخص كنترل فركانس است. فركانس باید در محدود مجاز 50 به اضافه و منفی 2دهم هرتز باقی بماند.
وی افزود: از نظر شاخص های ولتاژی نیز محدوده خارج از ولتاژهای مجاز در این دولت در مقایسه با دولت گذشته به نصف رسیده است.
رجبی در مورد شاخص «رویت پذیری شبكه» و تحولات آن در چهار سال گذشته گفت: این شاخص از عوامل مهم در حفظ و پایداری شبكه به شمار می رود كه ما توانستیم این شاخص را در دولت یازدهم در مقایسه با دولت گذشته از 86 درصد به حدود 94 درصد برسانیم.
وی افزود: از اقدام های موثر در زمینه مدیریت شبكه این است كه ما در گذشته فقط یك مركز دیسپاچینگ اصلی و یك مركز دیسپاچینگ اضطراری در اصفهان داشتیم اما خوشبختانه در چهار سال گذشته توانستیم یك مركز دیسپاچینگ اصلی در تهران و یك مركز دیسپاچینگ پشتیبان در زنجان در كنار دیسپاچینگ های اصفهان راه اندازی كنیم.
به گفته وی، با انجام این اقدام ها به لحاظ بهره برداری شبكه با كمترین ریسك، قابلیت های جدیدی پیدا كردیم كه می توانیم در مطالعات مربوط به شبكه، زمان واقعی را لحاظ كنیم؛ در حالی كه پیش از این با وجود همه اقدام ها و تلاش های مداوم، این امر امكانپذیر نبود.
رجبی گفت: امیدواریم با آمدن این سیستم بتوان از نظر مدیریت شبكه، اقدام های موثری برای هر بیشتر كردن امنیت و پایداری شبكه برق كشور انجام داد.
به گزارش ایرنا، وزیر نیرو به تازگی اعلام كرد بیش از 90 درصد در بخش برق و بیش از 95 درصد در بخش آب به خودكفایی رسیدهایم.
حمید چیت چیان اضافه كرد: در كشور حدود 40 نوع فناوری جدید برای تولید توربینهای مختلف و انواع كابل در دامنههای مختلف قدرتی و ساخت پستهای مختلف برق داریم.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام**9189*1961* تنظیم: اسماعیل داودی* انتشار: مریم مسعود
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۱
تهران- ایرنا- معاون راهبری مدیریت شبكه برق ایران گفت: از آغاز دولت یازدهم تا اوایل امسال خاموشی ها در بخش انتقال شبكه برق كشور حدود 20 درصد كاهش یافت.