سيد پرويز محبي عصر سه شنبه به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين بچه ميگوها در وزن يك و نيم گرم و با هدف كمك به بازسازي ذخاير ميگو در دريا رهاسازي شدند.
محبي با اشاره به اينكه بچه ميگو هاي پرورشي توليده شده از گونه موزي بوده ،اضافه كرد: رها سازي بچه ميگو يكي از راهكارهاي موثر در تحقق اقتصاد مقاومتي است.
وي خاطرنشان كرد: پيش بيني مي شود امسال (سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال) بيش از يك ميليارد و 500 ميليون قطعه لارو ميگو در اين استان تكثير و ذخيره سازي شود كه توليد افزون بر 12هزار تن را بدنبال دارد.
مديركل شيلات هرمزگان گفت: نامگذاري سال 96 به نام سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال بيانگر وظيفه سنگين بخش هاي توليدي و حمايت دستگاه هاي توليد از ايجاد توليد و اشتغال به ويژه با رويكرد اقتصاد مقاومتي است.
محبي بيان داشت: ايجاد زيستگاههاي مصنوعي در آبهاي استان، تقويت يگان حفاظت منابع و آبزيان شيلات هرمزگان، كاهش صيد غيرمجاز و مهار صيد بيرويه از برنامههاي مهم شيلات هرمزگان به منظور ترميم ذخاير آبزيان است.
وي يادآورشد: مجموعه شيلات هرمزگان از تمامي فعاليت هاي توليد و اشتغال زا در چارچوب قانون به صورت جدي حمايت مي كند و مانند سال هاي گذشته اقتصاد مقاومتي محوري اصلي براي فعاليت هاي شيلاتي خواهد بود.
هرمزگان حدود چهار هزار هكتار مزرعه پرورش ميگو در شهرستان هاي بندرلنگه، سيريك، جاسك، قشم، ميناب، پارسيان و بندرعباس دارد.
استان هرمزگان با داشتن 30 هزار صياد و 22 بندر صيادي با يكهزار و 400 كيلومتر نوار ساحلي جايگاه نخست صيد آبزيان را در بين استان هاي كشور دارد و در تكثير و پرورش آبزيان نيز پيشرو است.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
بندرعباس- ايرنا- مدير كل شيلات هرمزگان از آغاز رها سازي افزون بر 40 ميليون قطعه بچه ميگو با هدف بازسازي ذخاير ميگو در آبهاي استان خبر داد.