اهواز - ايرنا - استاندار خوزستان بر حمايت از صندوق هاي بازنشستگي و تامين اجتماعي از طريق اشتغال ، جذب سرمايه گذاري داخلي و خارجي و استفاده از ظرفيت هاي اقتصادي استان خوزستان تاكيد كرد.

به گزارش ايرنا غلامرضا شريعتي روز يكشنبه به مناسبت 25تير روز تامين اجتماعي در ديدار با مديران و كاركنان تامين اجتماعي و مديريت درمان خوزستان در محل اداره كل تامين اجتماعي استان افزود: افزايش اميد به زندگي و كاهش سن بازنشستگي ، فشارهاي زيادي را بر صندوق هاي بازنشستگي استان وارد كرده است.
وي گفت: رونق اقتصادي در استان با بهره گيري از ظرفيت هاي متنوع منطقه و در نهايت ايجاد اشتغال و بزرگ كردن اقتصاد مي تواند خلاءهاي اقتصادي و چالش هاي مالي صندوق هاي تامين اجتماعي استان را تا حدود زيادي برطرف كند.
استاندار خوزستان استفاده از نيروهاي تحصيل كرده ، كارآفريني و خلق ثروت را در بسط عدالت اجتماعي تاثيرگذار خواند و افزود: دولت ، مشكلات صندوق هاي بازنشستگي و تامين اجتماعي را مشكل خود مي داند و تلاش مي كند در رفع چالش هاي اين صندوق ها ، همه توان خود را به كار گيرد.
نماينده عالي دولت در استان خوزستان ، مجموعه سازمان تامين اجتماعي را در تعميق و بسط عدالت در جامعه مفيد و راهگشا بيان و خاطرنشان كرد: اين سازمان توانسته درمسير گسترش عدالت و تامين نيازهاي قشرهاي مختلف جامعه به گونه اي عمل كند كه اميد به زندگي را بالا برده و سبب ايجاد رفاه و آرامش قشر عظيمي از جامعه و مستمري بگيران شده است.
وي تجميع مجموعه هاي خدماتي ، رفاهي و كارگري در قالب وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي را در راستاي گسترش و بسط عدالت و خدمت رساني بهتر به بخش عظيمي از افراد جامعه ، مستمري بگير ، ازكارافتاده و بازنشسته اقدامي موثر براي رضايت مندي مردم خواند و افزود: همه بايد تلاش كنند تا رضايت مندي مردم بيشتر شود.
شريعتي توسعه شعب كارگزاري در استان را حركتي درخور تقدير دانست و در ادامه بر ارائه خدمات پزشكي بيشتر به افراد زيرپوشش با هدف بهبود نظام سلامت تاكيد كرد.
وي با تقدير از توسعه مراكز درماني تامين اجتماعي در سال هاي اخير ، بر ضرورت ارائه خدمات مطلوب تر به بيماران به گونه اي كه ديگر نياز به اعزام بيمار به خارج از استان نباشد تاكيد كرد و افزود:بايد مراكز درماني جديدي در مناطق محروم استان با هدف دسترسي آسان تر مردم به خدمات پزشكي و درماني راه اندازي شود.
صادق جليلي مدير درمان تامين اجتماعي خوزستان نيز در اين آئين با بيان اينكه هم اكنون 2.8ميليون نفر از جمعيت 4.7ميليون نفري استان از خدمات درماني تامين اجتماعي استفاده مي كنند افزود: هم اكنون از طريق عقد قرارداد با 2 هزار و 200موسسه ، خدمات پزشكي غيرمستقيم به بيمه شدگان ارايه مي شود و در همين راستا پارسال هشت هزار ميليارد ريال در بخش درمان غيرمستقيم در خوزستان هزينه شده است.
وي اجراي طرح هتلينگ در بيمارستان ها ، توسعه و تجهيز اورژانس بيمارستان اميرالمومنين(ع) اهواز ، توسعه آي تي با هدف حذف دفترچه هاي درماني در مراكز ملكي ، اتوماسيون اداري ، جذب 70پزشك عمومي و متخصص در سال 95 را از اقدام هاي موثر اين مديريت بيان كرد و افزود: هم اكنون بيمارستان 160تختخوابي آبادان با 60درصد پيشرفت ، و بيمارستان 96تختخوابي دزفول با 40درصد پيشرفت در حال كار است كه با بهره برداري اين 2 طرح امكان دسترسي آسان تر مردم به خدمات پزشكي فراهم تر خواهد شد.
محمود يارعليزاده مديركل تامين اجتماعي خوزستان نيز در اين آئين با بيان اينكه 59درصد جمعيت استان زيرپوشش تامين اجتماعي هستند افزود: هم اكنون مطالبات اين سازمان از كارگاههاي استان حدود 18هزار ميليارد ريال است ولي با اين وجود از اختيارات قانوني براي گرفتن مطالبات خود استفاده نكرده ايم.
وي حجم بخشودگي جرائم كارگاههاي استان را پنج هزار و 130ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: اين مبلغ يك سوم حجم كل بخشودگي جرائم در كشور است.
وي گردش ماهانه مالي تامين اجتماعي خوزستان را پنج هزار و 630ميليارد ريال عنوان و پيش بيني كرد در سال جاري اين مبلغ به 6هزار ميليارد ريال در ماه برسد.
يارعليزاده تقاضاي بازنشستگي پيش از موعد را از يكي از چالش هاي سازمان تامين اجتماعي استان بيان كرد و افزود: حدود 40درصد بازنشستگان استان بين سنين 45تا 49سال هستند كه فشار مضاعفي بر سازمان وارد مي كند.
وي ضريب پشتيباني كم و تاب آوري پائين منابع در استان را يكي از ديگر از مشكلات تامين اجتماعي خواند وافزود: ضريب پشتيباني در جهان براي سازمان بيمه گر در جهان 6 به 1 (6 نفر پرداخت كننده بيمه و يك نفر دريافت كننده خدمات) است ولي اين رقم در استان بسيار پائين است.
6002/6065
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشاردهنده : كبري آقازري