صادق قادري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: 18 واحد صنعتي ديگر نيز در مهاباد به صورت نيمه فعال يا فعاليت فصلي با اشتغال تعداد 464 نفر فعاليت مي كنند.
وي همچنين با اشاره به فعاليت 10 هزار واحد صنفي در مهاباد بيان كرد: 25 هزار نفر هم در حوزه اصناف اين شهرستان اشتغال دارند.
قادري همچنين بيان كرد: اكنون 22 طرح صنعتي با پيشبيني سرمايهگذاري يكهزار و 400 ميليارد ريال و پيشبيني اشتغال 940 نفر در شهرستان مهاباد در حال اجرا است.
وي اضافه كرد: از اين تعداد 11 طرح كه بالاي 50 درصد پيشرفت فيزيكي است امسال به بهره برداري مي رسد.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گفت: اين طرح ها براي 276 نفر اشتغال ايجاد مي كند.
قادري با اشاره به اينكه در بخش معدن 67 معدن داراي پروانه وجود دارد كه 13 نوع ماده معدني در آن استخراج ميشود، اظهار كرد: ظرفيتهاي مطلوب معدن سبب شده در فرآوري، سرمايهگذاري مناسبي در صورت گيرد و اكنون هشت واحد فرآوري معدني با سرمايهگذاري بالاي 460 ميليارد ريال و اشتغال 200 نفر فعاليت ميكنند.
وي با اشاره به صدور 98 مجوز سرمايهگذاري در طول چهار سال گذشته اظهار كرد: اكنون 22 طرح آن در حال اجرا بوده و 32 واحد صنعتي نيز با سرمايهگذاري 11 هزار و 560 ميليارد ريال با اشتغال 989 نفر در اين مدت به بهرهبرداري رسيده كه عمده اشتغال و سرمايهگذاري آن مربوط به شركت پتروشيمي مهاباد است.
وي گفت: بيشك صنايع پتروشيمي داراي ظرفيت بسيار مطلوبي براي اشتغال و سرمايهگذاري در حوزه پائين دستي پتروشيمي بوده و همين موضوع موجب شده مهاباد در موضوع سرمايهگذاري 25 درصد سهم استان را به خود اختصاص و رتبه نخست سرمايهگذاري را در آذربايجان غربي داشته باشد.
قادري با اشاره به بهرهبرداري از 19 معدن با اشتغال 152 نفر در چهار سال گذشته اظهار كرد: اولويت دولت ايجاد و توسعه زير ساختهاي بخش معدن هم براي توسعه فعاليتهاي معدني و هم تغيير ديدگاه مردم منطقه به اين فعاليتها است و در اين رابطه ميتوان به ايجاد جاده اوزوندره – گردهبردان با اعتباري بالغ بر 40 ميليارد ريال اشاره كرد.
وي با اشاره به صدور سه هزار و 111 پروانه در بخش واحدهاي صنفي، از اشتغال هفت هزار و 777 نفر خبر داد و گفت: از اولويتهاي دولت در بخش صنف، ثبات قيمتها و كاهش تورم بوده و در همين رابطه 17 هزار بازرسي در سال صورت ميگيرد.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد در رابطه با تسهيلات رونق توليد افزود: تاكنون پنج هزار و 650 ميليارد ريال تسهيلات بانكي به 424 واحد در استان اختصاص داده شده و در شهرستان مهاباد 119 واحد توليدي و كشاورزي براي دريافت تسهيلات نام نويسي كردند.
قادري افزود: از اين تعداد 38 واحد شامل 11 واحد صنعتي و 27 واحد كشاورزي موفق به دريافت تسهيلاتي با رقم 320 ميليارد ريال شدهاند.
شهرستان مهاباد با حدود 237 هزار نفر جمعيت داراي يك شهرك صنعتي با 110 واحد صنعتي مجوزدار بوده و در جنوب آذربايجان غربي واقع است.
مهمترين اخبار ايرناي كشور، آذربايجان غربي و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از كانال خبري تلگرام اين رسانه به آدرسirnamahabad@ دريافت كنيد.
3093**انتشار دهنده: پيمان پاكزاد
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
مهاباد- ايرنا- رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گفت: 134 واحد صنعتي داراي پروانه در اين شهرستان وجود دارد كه 77 واحد آن فعال بوده و 2 هزار و 356 نفر در اين واحدها اشتغال دارند.