تهران-ايرنا- مسوول كارگروه اويونيك ستاد توسعه صنايع دانش بنيان هوايي و هوانوردي معاونت علمي گفت: توسعه صنعت اويونيك در ايران به مشاركت فعال شركت‌هاي دانش‌بنيان نياز دارد.

به گزارش روز چهارشنبه از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري محسن علوي‌سيرت، در خصوص فراهم شدن شرايط توسعه صنعت اويونيك در كشور گفت: توسعه صنعت اويونيك در ايران به مشاركت فعال شركتهاي دانش بنيان نياز دارد بنابراين تهيه چارچوبي براي حمايت از شركتهاي دانش بنيان ضروري است در همين راستا و با هدف حمايت بيشتر از شركتهاي دانش بنيان، طرح پيگيري و تسهيلات اخذ گواهينامه هاي مورد نياز از سازمان هواپيمايي كشوري براي اين شركت ها ضروري است.
مسوول كارگروه اويونيك ستاد توسعه صنايع دانش بنيان هوايي و هوانوردي معاونت علمي افزود: در حال حاضر حدود 60 شركت دانش‌بنيان در كشور وجود دارد كه در حوزه‌هاي ساخت زيرسامانه‌ها و سامانه هاي اويونيكي هواپيما قابليت‌هاي مناسبي دارند.
علوي‌سيرت اظهار كرد: حدود 6 هزار نفر هم اكنون در بخش تعمير و نگهداري هواپيما در شركتهاي مختلف در ايران مشغول به كار هستند كه بخش مهمي از آن در حوزه اويونيك است و استفاده از اين ظرفيت و به روزرساني آن، مي تواند در بهره مندي كشور از بازار بيش از 200 هزار ميليارد توماني تعمير و نگهداري هواپيما در جهان موثر باشد.
وي همچنين اضافه كرد: ارزش بازار MRO حمل‌ و نقل هوايي تجاري درسال 2014 حدود 62/1 ميليارد دلار بوده است و تخمين زده مي‌شود كه اين بازار به ارزشي معادل 90 ميليارد دلار در سال 2024 برسد.
علمي**9031*1440
تنظيم: عادل پازيار* انتشار: گلشن
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me