تهران - ایرنا – ' اسماعیل هنیه ' رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس ) در خطبه های نماز جمعه در مسجد المعری در غزه گفت كه خشم ما نسبت به هتك حرمت مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها به معنای آن است كه در مسیر آزادی قدس و مسجد الاقصی گام برمی داریم.

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه خبری المیادین، هنیه با تاكید به اینكه ' تعرضات صهیونیست ها را بی پاسخ نمی گذاریم'، گفت كه ما مسجد الاقصی را به دامان اسلام و امت عرب بازمی گردانیم.
رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به راهپیمائی جمعه خشم برای حمایت از مسجد الاقصی خاطرنشان كرد: امروز نقطه عطفی در زندگی ملت و امت ما در نبرد آزادسازی مسجد الاقصی و قدس از اشغال صهیونیست ها است.
هنیه كه سخنانش برای ترغیب استقامت و ایستادگی مردم فلسطین در برابر تجاوز اشغالگران صهیونیست علیه مقدسات اسلامی در قدس بود، در ادامه سخنانش گفت : ما در مسیر آزاد سازی قدس و مسجد الاقصی گام برمی داریم و این مكان مقدس را به دامان اسلام و امت عرب بازمی گردانیم. : فریاد امروز مسلمانان خطاب به اشغالگران آن است كه طرح های آنان هرگز ادامه نخواهد یافت و با شكست مواجه خواهد شد و ما همچنان باقی خواهیم ماند.
وی تاكید كرد: هدف از نصب گیت ها ، دوربین ها و موانع نظامی در قدس خشكاندن منابع مسجد الاقصی و اهانت به آن است ولی اشغالگران بدانند این طرح ها هرگز ادامه نخواهد یافت و ملت فلسطینی اجازه چنین كاری نمی دهند.
رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینكه ' سران كشورهای عربی و اسلامی اكنون كجا هستند؟'، گفت:صدای فریاد امروز فلسطینیان برای شكست طرح های صهیونیست ها در باره مسجد الاقصی و قدس بلند است.
هنیه تاكید كرد: هیچ صلح و مشروعیتی برای رژیم صهیونیستی وجود ندارد و تصمیم كابینه رژیم اسرائیل (ابقای گیت های الكترونیكی در ورودی های مسجد الاقصی) تاكیدی بر توهم صلح با دشمن صهیونیستی و عادی سازی روابط با این رژیم است.
وی در باره مقاومت درغزه تاكید كرد: مقاومت فرصتی است كه امكان آزادی قدس و مسجد الاقصی را فراهم می كند.
هنیه از همه گروه های ملی و اسلامی فلسطینی خواست تا نشستی فوری برای توافق بر سر استراتژی رویارویی با دشمن صهیونیستی در نبرد قدس برگزار كنند.
رئیس دفتر سیاسی حماس خاطرنشان كرد: ما همصدا و همنوا با مردم قدس از ورود به مسجد الاقصی از طریق گیت های امنیتی خودداری می كنیم.
هنیه تصریح كرد: ملت فلسطین می خواهد بر روی سرزمین خود زندگی كند و حاكمیت قدس را به دست بگیرد، ملت فلسطین با برپایی تظاهرات و راهپیمایی می خواهد اعتبار و جایگاه آرمان فلسطین را نزد امت های عربی و اسلامی احیا كند وهدف از این تحركات تاكید بر محوریت مساله فلسطین است.
وی گفت: تعرضات اشغالگران صهیونیست به مسجد مبارك الاقصی و بیت المقدس اشغالی را بی پاسخ نمی گذاریم.
رئیس دفتر سیاسی حماس از سازمان همكاری اسلامی كه پس از آتش سوزی مسجد الاقصی در سال 1969 تاسیس شده است، خواست تا با تعرضات صهیونیست ها علیه آن مقابله كند.
خاورم**1408** 1324
مترجم: اكرم كرمی// انتشار دهنده: فردین پازوكی