تهران - ايرنا - رئيس انجمن مددكاران اجتماعي ايران گفت: سلامت اجتماعي به افزايش كيفيت زندگي مردم كمك مي كند و موجب مي شود كه آنان لذت بيشتري از زندگي ببرند.

سيدحسن موسوي چلك روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، شكوفايي اجتماعي، پذيرش اجتماعي ، انسجام و همبستگي اجتماعي ، مشاركت اجتماعي و حقوق شهروندي را از شاخص هاي سلامت اجتماعي در يك جامعه نام برد و افزود: برخي صاحبنظران نيز عدالت اجتماعي، انصاف و دسترسي به منابع را جزو ديگر مولفه هاي سلامت اجتماعي دانسته اند.
وي ادامه داد: سلامت اجتماعي در كنار سلامت معنوي، سلامت روان و سلامت جسمي از اركان سلامت عمومي خانواده و جامعه به شمار مي روند و افزايش شاخص سلامت اجتماعي موجب مي شود تا جامعه سالم تري داشته باشيم.
وي تصريح كرد: متاسفانه سلامت اجتماعي در سياست گذاري ها تاكنون مورد توجه قرار نگرفته اما در احكام دائمي توسعه و برنامه ششم توسعه به سلامت اجتماعي اشاره شده است.
رئيس انجمن مددكاران اجتماعي در پاسخ به چگونگي وضعيت سلامت اجتماعي در كشور گفت: تاكنون هيچ سنجشي در اين زمينه انجام نشده اما مقرر شده تا انجمن مددكاران اجتماعي ايران با همكاري سازمان بهزيستي استان تهران در پاسخ به اين خلاء ، همايش سلامت اجتماعي و ضرورت اجتماعي آن در جامعه را روز سه شنبه سوم مرداد برگزار كند.
موسوي چلك ، سلامت اجتماعي و نشاط اجتماعي، سلامت اجتماعي و توانبخشي ، سلامت اجتماعي و امنيت اجتماعي، سلامت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم، تحليل وضعيت اجتماعي كشور با تاكيد بر سلامت اجتماعي ، سلامت اجتماعي در سكونتگاه هاي غيررسمي و سلامت اجتماعي و مددكاري اجتماعي را از محورهاي اين همايش عنوان كرد.
گفتني است همايش سلامت اجتماعي و ضرورت اجتماعي آن در جامعه سوم مردادماه امسال در محل سازمان بهزيستي استان تهران برگزار خواهد شد.
اجتمام**9185**1569**مصاحبه كننده: سادات حسيني خواه **انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej