به گزارشروز يكشنبه روابط عمومي فرمانداري آستارا به ايرنا يونس رنجكش در بازديد از كارخانه آرد اين شهرستان افزود: پخت نان، با كيفيت مطلوب به عوامل متعددي بستگي دارد و يكي از آنها، تامين آرد مناسب است.
وي بر ضرورت تامين آرد مناسب و رسيدگي به وضعيت پخت نانوايان تاكيد و اضافه كرد: كارخانه آرد آستارا از ظرفيت هاي مهم اقتصادي و خدماتي اين شهرستان است و بايد از آن استفاده شود.
وي اظهار كرد: بر اساس گزارش هاي رسيده، ارائه گندم نامرغوب به كارخانه آرد از مشكلات نان در آستاراست و مسئولان ادارات جهاد كشاورزي و صنعت معدن و تجارت، بايد تامين گندم مرغوب را پيگيري كنند.
رنجكش اضافه كرد: برخورداري از نان با كيفيت حق مردم است ولي در بسياري از نانوايي هاي اين شهرستان نان با كيفيت پخت نمي شود.
مدير كارخانه آرد آستارا نيز در اين بازديد با اشاره به ظرفيت بالاي اين كارخانه، علت پايين بودن كيفيت نان را نامرغوب بودن گندم دانست و خواستار تامين گندم با كيفيت براي كارخانه آرد شد.
آستارا با 91 هزار نفر جمعيت و 201 نانوايي در منتهي اليه غرب استان گيلان واقع شده و كارخانه آرد اين شهرستان سالانه 91 هزار تن گندم را به آرد تبديل مي كند.
دريافت خبر: هدايتي ** انتشاردهنده: كبيري
7105 / 7124/2007
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۷
آستارا - ايرنا - فرماندار بندر آستارا گفت: ارتقاء سطح كيفيت نان در اين شهرستان مطالبه عمومي اهالي است و مسئولان مربوطه بايد به طور جدي پيگير تحقق آن باشند.