چابهار- ايرنا- استاندار سيستان وبلوچستان گفت: با اقدامات و پيگيريهاي انجام شده تا قبل از پايان سال جاري كلنگ آغاز عمليات ساخت فرودگاه بين المللي چابهار به زمين زده خواهد شد تا يكي از نيازهاي مهم چابهار در زمينه جابجايي آسان مسافر محقق شود.

علي اوسط هاشمي روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: براي ساخت فرودگاه بين المللي چابهار 2 هزار و 850 هكتار زمين جانمايي و تعيين شده است.
وي افزود: فرودگاه بين المللي يكي از نيازهاي اساسي شهرستان راهبردي چابهار است كه مجوز ساخت آن صادر و مقدمات كار واگذاري اراضي و تبديل به سند مالكيت توسط شركت فرودگاههاي كشور در حال انجام است.
وي بيان كرد: چابهار با تكميل طرح توسعه بندر، راه آهن چابهار- زاهدان- سرخس، انتقال گاز از ايرانشهر به چابهار و توسعه زيرساخت ها متحول خواهد شد و انقلابي در حوزه اشتغال و توسعه منطقه شرق كشور بوجود خواهد آمد.
وي ادامه داد: حل مشكلات چابهار در حوزه آب، حاشيه نشيني و آموزشي در دستور كار است و با اعتبارات لازم مشكلات آب در شهر و روستاهاي چابهار مرتفع خواهد شد.
استاندار سيستان وبلوچستان گفت: مسوولان بايد با نگاه بلند و ملي به توسعه چابهار فكر كنند و برنامه ها را پيش ببرند.
وي بر استفاده از ظرفيت دريا و شيلات، كشاورزي، انتقال آب دريا به روستاها و شهر چابهار، تكميل طرح هاي نيمه تمام مجتمع آبرساني در حوزه شهرستان چابهار، ايجاد مناطق تفريحي و گردشگري و تامين امكانات و زيرساخت ها براي خدمات بهتر در ساحل مَكُّران تاكيد كرد.
علي اوسط هاشمي استاندار سيستان و بلوچستان ديروز/شنبه/ با هدف شركت در نشست مديران اقتصادي بندر چابهار و معرفي فرماندار جديد چابهار به اين شهرستان سفر كرده است.
شهرستان چابهار بر اساس سرشماري آبان سال 1395 با جمعيت 283 هزار و 204 نفر از شمال به شهرستان هاي نيكشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به كشور پاكستان، از جنوب به درياي عمان(مكران) و از غرب به شهر كنارك متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران و سرزمين موج و مرجان واقع در قلب مَكُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 كيلومتري جنوب زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان از 2 شهر به نام هاي چابهار و نگور، سه بخش مركزي، دشتياري و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشكيل شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم كريمي نژاد ** انتشار دهنده: حيدر سراياني