به گزارش خبرنگار ايرنا، در آيين گشايش اين جشنواره در پارك ائللر باغي اروميه مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي گفت: اين جشنواره در راستاي معرفي غذاهاي سنتي استان هاي مختلف به ويژه شهر اروميه و زمينه سازي براي صيانت از اين ميراث فرهنگي ناملموس به مدت سه روز برگزار مي شود.
جليل جباري اظهاركرد: بازديد كنندگان در مدت برگزاري اين جشنواره با چشيدن غذاهاي پخته شده، آشپزهاي حاضر در اين جشنواره را ارزيابي مي كنند و غذاهاي منتخب بازديدكنندگان به مرحله نهايي جشنواره راه مي يابد.
به گزارش ايرنا، دومين جشنواره سفره ايراني و فرهنگ گردشگري تا ششم ششم مرداد ماه جاري از ساعت 17 تا 23 پذيراي بازديدكنندگان است.
8135/2093** خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۵
اروميه - ايرنا- دومين جشنواره سفره ايراني و فرهنگ گردشگري با حضور هنرمندان چهار استان آذربايجان شرقي، زنجان، اردبيل و آذربايجان غربي عصر روز چهارشنبه در قالب 70 غرفه در اروميه افتتاح شد.