تهران - ايرنا - دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان گفت: جشنواره كتابخواني رضوي، تحقق منويات مقام معظم رهبري را در اشاعه كتاب‌خواني نويد مي‌دهد و فرهنگ كتابخواني را در بين دانش آموزان كه آينده سازان اين كشور اسلامي هستند، ترويج مي كند.

به گزارش روز شنبه ايرنا از اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان، حامد علامتي توسعه فرهنگي و اجتماعي جوامع را نتيجه رشد فكري و فرهنگي مردم دانست و افزود: براي رسيدن به نقطه آرماني در حوزه فرهنگ، ابتدا بايد نيازسنجي دقيقي در اين حوزه صورت گيرد و سپس در چارچوب ارزش هاي اصلي جامعه، اين نيازها محقق شود.
هفتمين جشنواره كتابخواني رضوي از سري برنامه‌هاي پانزدهمين جشنواره بين‌المللي امام رضا (ع) با هدف ترويج فرهنگ رضوي و گسترش و ترويج مطالعه با موضوع فرهنگ غني اسلامي و سيره ائمه معصومين(ع)، به مناسبت ايام با بركت دهه كرامت(سوم تا 13 مرداد ماه) برگزار مي‌شود.
اين جشنواره در هفتمين دوره خود به ارائه 6 عنوان كتاب در خصوص زندگي امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و حضرت احمد­بن­موسي (ع)، براي گروه‌هاي سني كودك، نوجوان و بزرگسال مي پردازد.
در بخش كودك كتاب «10 قصه از امام رضا(ع) براي بچه‌ها» به قلم مژگان شيخي از انتشارات قدياني و در بخش نوجوان كتاب «ماه غريب من» اثر مجيد ملامحمدي از انتشارات به نشر معرفي شده است.
علامتي، فرهنگ برآمده از اسلام انقلابي را فرهنگ عزت و استقلال برشمرد و تصريح كرد: كتابخواني، يكي از مهمترين شيوه هاي كسب معارف براي در پيش گرفتن سبك زندگي اسلامي است، از اين رو جشنواره كتابخواني رضوي را بايد مهمترين اتفاق فرهنگي چند سال اخير كشور در اين زمينه دانست.
وي با تاكيد بر لزوم ترويج فرهنگ كتابخواني در بين دانش آموزان تصريح كرد: جشنواره كتابخواني رضوي، رويدادي است كه مي تواند زمينه ساز آشنايي كودكان، نوجوانان و جوانان با لذت كتابخواني شده و اين اقشار آينده ساز را با فرهنگ اهل بيت عصمت و طهارت(ع) بيش از پيش آشنا كند.
دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان با تاكيد بر نقش مردم و مشاركت آنها در توسعه فرهنگي جامعه، اظهار كرد: يكي از مهمترين ابزارهاي سوق دادن جامعه به سمت تعالي فرهنگي، ترغيب شهروندان به سمت مطالعه، كتابخواني و كسب معارف است تا با تكيه بر اندوخته هاي علمي، ادبي، هنري و اجتماعي در توسعه فرهنگي اجتماع خود نقش ايفا كنند.
دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان، رشد فرهنگي هر جامعه اي را در چارچوب ارزش هاي آن جامعه توصيف كرد و يادآور شد: در جوامع اسلامي و بويژه كشور ما كه سكانداري آن بر عهده ولي فقيه زمان است، رشد فرهنگي بايد در كسب معارف اسلامي و قرآني، نهادينه كردن فرهنگ اهل بيت عصمت و طهارت(ع) و ترويج سبك زندگي اسلامي تعريف شود زيرا مبحث كتابخواني نيز در چارچوب تاكيد دين مبين اسلام بر كسب دانش و معرفت، قابل تحقق است.
وي ادامه داد: اين مهم كه خداوند متعال در سوره مباركه علق، بشر را به خواندن و كسب معرفت الهي دعوت مي كند، خود يك اصل مسلم در اثبات اهميت كتاب و كتابخواني در دين مبين اسلام است به طوري كه معجزه اين دين نيز كتاب آسماني قرآن كريم است.
دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان بيان كرد: در جاي جاي سيره و كلام پيامبر اسلام (ص) و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) ارزش كسب دانش و كتاب مشهود است و لذا جامعه اسلامي ما كه علاوه بر اين آموزه ها، تحت رهبري ولي فقيه كتاب خوان و كتاب دوست رهبري مي شود، بايد گوي سبقت را از كشورهاي پيشرو در زمينه سرانه مطالعه بربايد.
علامتي در خصوص نقش اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان در برنامه هاي فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي نيز اظهار كرد: اتحاديه ارتباط خوبي با نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور داشته و همواره سعي كرده است با همراهي اين نهاد، فرهنگ كتابخواني را در بين دانش آموزان كه آينده سازان اين كشور اسلامي هستند، ترويج كند؛ لذا سعي كرده ايم در برنامه هاي فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي، همكاري سازنده اي داشته باشيم.
فراهنگ **1883 ** دريافت: مريم جلوداران * انتشار: اميد غياثوند