حسین دانشوری مرندیز روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، فرسودگی تجهیزات و طولانی بودن خط انتقال و كمبود مخزن نگهداری آب شرب را از جمله تنگناهای این بخش برشمرد.
وی با بیان اینكه 70 درصد آب بهداشتی مناطق شهری بجستان كه از دشت منصوری تامین می شود از كیفیت مطلوب برخودار نیست گفت: این آب توسط 2 ایستگاه پمپاژ حصارك و منصوری از فاصله 35 كیلومتری تامین و با اختلاف ارتفاع 420 متر پس از گذشت هفت ساعت وارد مدار مصرف می شود.
وی افزود: تجهیزات مورد نیاز تامین و انتقال آب شرب شهری بجستان با گذشت سالهای متمادی فرسوده شده و نیازمند توجه بیشتر مسئولان و دست اندركاران و تسریع در تعویض هستند.
دانشوری اظهار كرد: با تلاش دولت تدبیر و امید 18 جایگاه تامین آب شرین با هزینه 20 میلیارد ریال طی سه سال گذشته در بجستان ایجاد شده است.
وی گفت: آب مورد نیاز شهروندان هم اكنون در یك مخزن سه هزار مترمكعبی نگهداری می شود كه با توجه به ظرفیتهای موجود تامین یك مخزن پنج هزار مترمكعبی دیگر ضروری است.
وی افزود: همچنین برای كاهش مشكل تامین آب شرب شهری بجستان یك چاه در منطقه یونسی حفر شده كه احداث اتاقك و اجرای خط انتقال آن نیازمند حدود چهار میلیارد ریال است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری بجستان اظهار كرد: مجوز حفر چاه در داخل این شهر و همچنین در جاده فردوس گرفته شده كه در صورت تامین اعتبار نسبت به حفر آنها اقدام می شود.
هم اكنون 18 هزار نفر در قالب هفت هزار و 500 مشترك زیرپوشش خدمات اداره آب و فاضلاب شهری بجستان قرار دارند.
شهرستان بجستان در 278 كیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/ 6053 خبرنگار: علیرضا حسن زاده ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
گناباد- ایرنا- رئیس اداره آب و فاضلاب شهری بجستان با بیان اینكه رفع مشكلات متعدد آب شرب شهری این شهرستان نیازمند حدود 120 میلیارد ریال است، خواستار توجه بیشتر مسئولان نسبت به این امر شد.