كرامت تيموري روز يكشنبه در گفتگو با ايرنا افزود: متوسط عملكرد اين محصول در سال زراعي جاري حدود 25تن درهر هكتار است كه نسبت به سال گذشته 15 درصد افزايش يافته است.
وي اظهار كرد: : 30 درصد از اين ميزان به صورت تازه خوري و مابقي به صورت كشمش، فرآوري مي شود.
تيموري با اشاره به اينكه انگور اين منطقه در انواع مختلفي كشت مي شود گفت: خليلي، عسكري، سياه و ريش بابا از مهمترين ارقام انگور منطقه است.
وي خاطرنشان كرد: انگور توليد شده به مركز استان و استانهاي همجوار كرمان، بندرعباس ، فارس،اصفهان و حتي كشورهاي حوزه خليج فارس صادر مي شود.
وي افزود: انگور مروست به علت برخورداري از آب شيرين و گوارا و خاك مناسب از كيفيت بسيار بالايي برخوردار بوده و در سطح كشور علاقهمندان فراواني دارد.
تيموري صنايع تبديلي، تكميلي و فرآوري محصولات كشاورزي را از ضرورتهاي مهم و اصلي اين بخش در زمينه انگور عنوان و اظهار داشت:به علت هزينه بالاي توليد انگور و قيمت پايين محصول، فروش به صورت تازه خوري صرفه اقتصادي نداشته و فقط با فرآوري انگور و ايجاد صنايع تبديلي ميتوان باعث افزايش درآمد كشاورزان زحمتكش شد.
مروست قطب توليد انگور در كشور است و بيشترين انگور استان از مروست در شهرستان خاتم توليد مي شود.
مركز اين شهرستان در فاصله 240 كيلومتري يزد واقع شده است.
7534 / 6197 خبرنگار: شهلا حيدري** انتشار: فلاح
irnayazdd@
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
يزد - ايرنا - رئيس جهاد كشاورزي مروست شهرستان خاتم از آغاز برداشت محصول انگور در اين شهر خبر داد كه از سطح يكهزار هكتار از تاكستان هاي اين منظقه برداشت مي شود.