سمنان- ايرنا- استاندار سمنان گفت: 300 سرمايه‌گذار داخلي و 100 سرمايه گذار خارجي آبان 96 به منظور شناسايي ظرفيت‌هاي سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف، به اين استان سفر مي‌كنند.

به گزارش ايرنا، محمدرضا خباز روز يكشنبه در همايش «حمايت پيشگيرانه از اقتصاد مقاومتي و توليد و اشتغال» در سالن جلسات شهرك صنعتي ايوانكي در شهرستان گرمسار استان سمنان، گفت: بايد فرش قرمز واقعي براي حضور سرمايه‌گذار پهن كرد و به منظور تحقق اين مساله تاكنون 87 تفاهم نامه اقتصادي در سمنان در حال اجرا است.
استاندار سمنان تاكيد كرد: پيشگيري از وقوع جرم يكي از عناوين اصلي اين همايش است و اگر مشكلي صنعتي در كشور وجود دارد، در سال توليد و اشتغال بايد آحاد جامعه و مسوولان براي رفع اين گرفتاري ها اقدام كنند .
وي با بيان اينكه دستگاه قضايي از ظرفيتي ارزشمند براي رفع مشكلات سرمايه‌گذاران برخوردار است كه مي تواند اعتماد بيش از پيش فعالان اقتصادي براي سرمايه گذاري را ايجاد كند، گفت: در استان سمنان هماهنگي خوبي بين دستگاه ها اجرايي و دادگستري براي رفع مشكلات كشور وجود دارد.
خباز با تاكيد بر اينكه كشور را با پول نفت و درآمد دولتي نمي شود اداره كرد و بايد فعالان اقتصادي به صحنه بيايند، گفت: در چهار سال گذشته وحدت دستگاه هاي اجرايي و دادگستري كل استان سمنان براي رفع گره كور مشكلات اقتصادي مطلوب بوده است.
وي به ارايه تسهيلات رونق توليد به منظور افزايش چرخه اقتصادي در كشور از سوي دولت تدبير و اميد اشاره و خاطرنشان كرد: در اين دولت سامانه بهين ياب طراحي شد و اكنون بيش از 440 ميليارد تومان تسهيلات تاكنون به واحدهاي صنعتي در سمنان پرداخت شده است و براي سال 96 سامانه بهين ياب براي ثبت نام واحدهاي صنعتي و معدني فعال است و با تلاش وزارت جهاد كشاورزي اكنون واحدهاي توليدي بخش كشاورزي نيز مي توانند در اين سامانه ثبت نام كنند.
استاندار سمنان يادآور شد: بانك هاي استان همگام با ساير دستگاه هاي اجرايي براي رفع مشكلات اقدامات خوبي داشته اند اما بعضي از بانك براي ارايه تسهيلات كند بودند كه بايد در سال جاري جبران كنند.
در اين نشست محمدباقر الفت معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه، سيدمحسن مظهري رئيس كل دادگستري استان، حيدر آسيابي دادستان مركز استان سمنان، داريوش طاهري فرماندار گرمسار و جمعي از كارآفرينان و فعالان اقتصادي استان سمنان حضور دارند و درباره راهكارهاي كمك به فعاليت سرمايه‌گذاران با كاهش روند اداري در بخش هاي مختلف، كاهش زمان رسيدگي به مسايل حقوقي سرمايه‌گذاران، مشكلات صنعتگران در حوزه هاي بانكي، ماليات و استعلام هاي اداري مباحثي مطرح شد.
در استان سمنان يك هزار و 700 واحد توليدي داراي پروانه بهره برداري هستند و نرخ مشاركت اقتصادي بر اساس اعلام وزارت امور اقتصادي و دارايي 46.1 درصد است، سهم شاغلان در بخش هاي مختلف اقتصادي استان سمنان در بخش خدمات بيش از 49 درصد، در بخش صنعت و معدن بيش از 33 درصد و در كشاورزي بيش از 18 درصد است.
در دولت تدبير و اميد تفاهم نامه اجراي 150 طرح با سرمايه گذاري 6 هزار و 575 ميليارد تومان با بخش خصوصي در استان سمنان امضا شده است، تاكنون بيش از 440 ميليارد تومان تسهيلات رونق توليد به واحدهاي صنعتي و توليدي نيمه فعال استان سمنان پرداخت شد.
7339/6103 خبرنگار: محمدرضا يوسف نژاد ** انتشار دهنده : مصطفي دهقان
براي آگاهي از تازه‌ترين اخبار و رويدادها در استان سمنان به نشاني IRNASEMNAN@كانال اخبار ايرنا سمنان مراجعه كنيد