تهران- ايرنا- مسئول كميته دانشجويي ستاد علوم شناختي از برگزاري مدرسه تابستانه علوم شناختي خبر داد و گفت: همزمان با اين برنامه، تيم‌هاي 10 نفره دانشجويي اقدام به تعريف طرح‌هاي پژوهشي مي‌كنند و پروژه‌هايي كه حائز شرايط باشند، مورد حمايت اين ستاد قرار مي‌گيرند.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از ستاد علوم شناختي، دكتر رضا پناهي افزود: اين مدرسه توسط انجمن علوم اعصاب ايران و با حمايت ستاد توسعه علوم و فناوري‌هاي شناختي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و همكاري دانشگاه علوم پزشكي ايران از هفتم تا دوازدهم مردادماه در دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار مي‌شود.
وي اظهار كرد: اين مدرسه تابستاني با هدف آشنايي دانشجويان با فناوري هاي نوين شناختي، تقويت كار گروهي و تفكر بين رشته اي و با تاكيد بر اجراي پروژه هاي علمي برگزار مي شود و كلاس هاي اين مدرسه ويژه دانشجويان علوم پزشكي، علوم پايه، روانشناسي و فني و مهندسي مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتراي حرفه اي است.
پناهي، بازديد و اجراي دوره‌هاي عملي در آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز و بازديد از كلينيك مغز و شناخت را از جمله برنامه‌هاي جنبي اين مدرسه تابستانه نام برد و يادآور شد: هدف ستاد علوم شناختي از برگزاري اين مدرسه، آشنا كردن محققان حوزه‌هاي پزشكي، روانشناسي، فني و مهندسي و رشته‎‌هاي مختلف با حوزه علوم شناختي و علوم اعصاب است.
به گفته وي، اين مدرسه با حضور اساتيد حوزه علوم شناختي برگزار مي شود و طرح هاي ارائه شده در پايان داوري و در صورت دارا بودن شرايط لازم مورد حمايت قرار مي گيرند.
مدير اجرايي برنامه مدرسه تابستانه علوم اعصاب و شناخت با اشاره به حضور 55 دانشجو در اين دوره آموزشي، اظهار كرد: شركت كنندگان در قالب گروه‌هاي 10 تا 11 نفره تقسيم بندي شده اند و هر تيم در طول برگزاري اين دوره بايد حداقل يك پروژه را در حوزه‌هاي مرتبط با علوم اعصاب و شناختي اجرا كنند.
وي با اشاره به حضور شركت كنندگان در آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز يادآور شد: در روز چهارشنبه 11 مردادماه شركت كنندگان در اين مدرسه از اين آزمايشگاه بازديد مي كنند و به صورت نظري با نقشه برداري مغز آشنا خواهند شد.
پناهي معرفي علوم اعصاب و علوم شناختي، حافظه، يادگيري، آگاهي، توجه، تصميم گيري، شناخت اجتماعي، خواب و بيداري، فلسفه ذهن و نقشه برداري مغز را از جمله موضوعات مورد بحث در اين مدرسه تابستانه نام برد و گفت: در اين مدرسه كلاس‌هاي تخصصي با موضوعات مختلف علوم اعصاب شناختي همچون تشريح عملي مغز انسان، حس و ادراك، نوروساينس مدل‌سازي شناختي، بيماري‌هاي عصبي، توانبخشي شناختي، پژوهش در علوم اعصاب و كار تيمي با رويكرد علوم اعصاب برگزار مي‌شود.
علمي**1834
تنظيم: ناهيد شفيعي **انتشار: زهره محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me