علی پورحسن روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: 452 نفر از این نجات یافتگان، در خارج از طرح های سالم سازی دریا (نقاط خطرآفرین) و 25 نفر در داخل این طرح ها شنا می كردند.
وی تعداد نقاط خطرآفرین شناسایی شده در استان را حدود 300 نقطه عنوان و بیان كرد: همچنین از ابتدای خردادماه تاكنون، در مجموع و در طول شبانه روز 12 نفر غرق شدند كه همه در خارج از طرح های سالم سازی شنا می كردند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاه های ساحلی گیلان با اشاره به اینكه از این تعداد شش نفر بومی و شش نفر غیربومی بوده اند، گفت: هشت نفر از این افراد، در ساعت های بین هشت شب تا هشت صبح در نقاط خطرآفرین در حال شنا بوده اند.
پورحسن با بیان اینكه امكان حضور ناجیان غریق در نقطه به نقطه سواحل وجود ندارد، خاطرنشان كرد: هموطنان باید از شنا كردن در آب های ساحلی و در نقاط خطرآفرین و خارج از ساعات حضور ناجیان بطور جدی خودداری كنند.
به گفته مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، 812 ناجی غریق شامل 312 در داخل طرح های سالمسازی و 500 ناجی در مناطق خطرآفرین طی امسال در سواحل گیلان حضور دارند.
به گزارش ایرنا، گیلان از چابكسر در شرق تا آستارا در غرب، 280 كیلومتر نوار ساحلی دارد. 9 شهرستان و 65 روستای استان نیز ساحلی هستند.
277 همیار پلیس، 343 نفر نیروهای انتظامی به عنوان پلیس ساحلی و افزون بر یكصد نفر از جمعیت هلال احمر و اورژانس برای حفظ جان و امنیت شهروندان و گردشگران در سواحل استان فعالیت می كنند.
امسال از 40 طرح سالم سازی دریا ، 15 طرح تحت مسئولیت شهرداری ها و مابقی فرمانداری ها قرار دارد.
سال گذشته یك هزار و 39 نفر از غرق شدگی در گیلان نجات یافتند. آمار غرق شدگان در استان نیز از 55 نفر در سال 1394 ، به 25 نفر در سال 1395 كاهش یافت.
سال گذشته از ابتدای خردادماه تا 10 مردادماه، 25 در آب های ساحلی گیلان غرق شدند كه بیشترین غرق شدگان مربوط به شهرستان رودسر با هشت نفر و انزلی با هفت نفر بوده است.
خبرنگار: مریم سلیمانی ** انتشاردهنده:امیرحسین كبیری
7296/2007
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱
رشت - ایرنا- دبیر ستاد ساماندهی سواحل و مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: از ابتدای خردادماه كه زمان آغاز طرح های سالم سازی دریا در استان است تاكنون 477 نفر در آب های ساحلی استان از غرق شدن نجات یافتند.