كرمانشاه- ایرنا- فرماندار سنقر و كلیائی، ارتقاء فرهنگ كتابخوانی و توجه به آن را منجر به كاهش مشكلات اقتصادی و فرهنگی دانست و گفت: باید در راستای تقویت فرهنگ مطالعه از تمام ظرفیت ها و امكانات موجود بهره گیری كرد و از افرادی كه در این راه فعالیت می كنند حمایت و پشتیبان نماییم.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ یاور محمدی روز پنجشنبه در جلسه انجمن كتابخانه های عمومی سنقر و كلیایی افزود: مطالعه و كتابخوانی، مهارت در گفتگو و چانه زنی افراد جامعع را افزایش داده و موجب كاهش تنش ها، پرخاشگری ها و ناسازگاری ها در خانواده و جامعه می شود.
مدیركل كتابخانه های عمومی استان كرمانشاه هم در ادامه این جلسه گفت: متولی كتابخوانی فقط كتابخانه های عمومی نیست بلكه اقشار مختلف مردم و خیرین هم در راستای ارتقاء فرهنگ مطالعه می توانند نقش مهمی داشته باشند.
معصومه حسنی خونسار با بیان اینكه پنج هزار نفر یعنی 5/5 درصد جمعیت سنقر و كلیایی عضو فعال كتابخانه هستند افزود: این رقم در استان 2.5درصد است و این وضعیت بهتر شهرستان را در این زمینه نشان می دهد.
وی افزود: در هشت كتابخانه عمومی سنقر و كلیایی بیش از 70 هزار نسخه كتاب وجود دارد یعنی به ازای هر نفر یك كتاب وجود دارد و این آمار در كل كشور برای هر نفر چهار كتاب و در استان كرمانشاه برای هر 2 نفر یك جلد كتاب موجود است.
مدیر كل كتابخانه های عمومی استان كرمانشاه از خیرین شهرستان كه در سال گذشته هفت هزار جلد كتاب به كتابخانه های عمومی اهدا كردند قدردانی كرد و گفت: در این زمینه نیز سنقر و كلیایی در بین شهرستان های استان پیشتاز است.
نصب تابلو راهنمای كتابخانه های عمومی شهری، پیگیری برای راه اندازی كتابخانه عمومی در روستای سهنله با استفاده از ظرفیت ساختمان اداره بهزیستی در این روستا و برگزاری نشست كتابخوان با حضور بانوان از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
سنقر و كلیایی با 82 هزار نفر جمعیت در فاصله 85 كیلومتری شمال شرق كرمانشاه واقع شده است.
7446/ 3033خبرنگار:هادی رنجبر**انتشار دهنده فرزاد نویدی