به گزارش ايرنا، شهيد محمدمهدي شريفي در 20 بهمن ماه سال 47 در شهر مقدس قم به دنيا آمد و تحت تربيت پدر بزرگوارش مرحوم حجت الاسلام والمسلمين رضا شريفي قرار گرفت. وي تحصيلات خود را در مقطع راهنمايي و متوسطه در مدرسه امام موسي صدر و دبيرستان امام صادق(ع) قم ادامه داد و سپس در حوزه علميه قم مشغول تحصيل شد.
علاقه خاص او به فعاليت خبري موجب شد كه كار در حوزه خبر را در خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز قم از همان ابتداي مقطع متوسطه شروع كند و در اين عرصه متعهدانه و خالصانه در راستاي خدمت به مردم و انعكاس فداكاري هاي جوانان اين مرز و بوم در جبهه هاي جنگ و حمايت هاي مردم در پشت جبهه همت و كوشش نمايد.
شهيد شريفي درپي دلاورمردي هاي جوانان اين مرز و بوم و در پاسخ به نداي پير جماران حضرت امام خميني(ره)، شوق حضور در جبهه هاي جنگ تحميلي در وي صد چندان شد و در 28 آذرماه سال 64 در حالي كه خود را آماده دفاع از اسلام و ميهن مي ديد و از سوي ديگر قصد انعكاس و روايتگري از شيرمردي هاي جوانان اين مرز و بوم را داشت به منطقه جنوب كشور اعزام شد.
وي در حضور كوتاه مدت خود در جبهه هاي جنگ، جانانه به مبارزه با عوامل استكبار جهاني و رژيم صهيونيستي بعثي پرداخت و در نهايت در 23 اسفندماه سال 64 به علت اصابت تركش به سر، در عمليات والفجر 8 در منطقه فاو به آرزوي ديرينه خود يعني شهادت رسيد و به خيل شهيدان پيوست و جاودانه شد.
وي آخرين خبر خود را نيز در جبهه هاي جنگ تحميلي با خون خود نوشت كه پيرو ولايت و رهبري باشيد، دستاوردهاي انقلاب و نظام اسلامي را حفظ كنيد و راه و اهداف شهيدان را ادامه دهيد.
پيكر مطهر اين شهيد گرانقدر كه در جبهه هاي جنگ تحميلي هم به كار تبليغ، هم كار خبر و هم دفاع از ميهن فعالانه مشغول بود، همراه با خيل شهداي عمليات والفجر 8 بر دوش مردم شهيدپرور قم تشييع و در گلزار شهداي علي ابن جعفر(ع) قم به خاك سپرده شد.
اين شهيد خبرنگار در قطعه 9، رديف 3، شماره 350 گلزار شهدا علي بن جعفر(ع) قم مدفون است.
در بخشي از وصيت نامه شهيد شريفي آمده است: الهي ما با امام ميثاق بسته ايم و به او وفاداريم، زيرا كه او به اسلام و قرآن وفادار است. معبودا! پيمانمان را استوار باقي نگهدار. خدايا به حضرت محمد(ص) بگو كه پيروانش حماسه آفريدند. به امام علي(ع) بگو كه شيعيانش قيامت به پا كردند و به امام حسين(ع) بگو خونش در رگ ها هم چنان مي جوشد، بگو از آن خون ها سروها روييد، ظالمان سروها را بريدند، اما باز هم سروها روييدند.الهي ما را يكي از آن سروها قرار ده. معبودا! پروردگارا! توفيق خدمت و شهادت را نصيب ما بگردان. الهي! توفيق ده كه راه سعادت بخش امام حسين(ع) را ادامه دهيم و زينب وار زندگي كنيم.
* نگذاريد خون شهيدان پايمال شود
مرحوم حجت الاسلام والمسلمين رضا شريفي پدر شهيد محمدمهدي شريفي، سال گذشته در ديدار با جمعي از بسيجيان و اصحاب رسانه گفت: خداوند همه ما را از پيروان راستين ائمه اطهار(ع) قرار دهد و بتوانيم با پيروي از رهبر معظم انقلاب اسلامي، راه امام خميني(ره) و شهيدان انقلاب اسلامي از جمله شهداي هشت سال دوران دفاع مقدس را ادامه دهيم.
وي افزود: محمدمهدي در كنار تحصيل به واسطه علاقه اي كه به خبرنگاري داشت، به اين كار نيز مشغول بود و پيش از شهادت يك بار مجروح شد و ماجراي شهادتش را در رويا ديده بود، اين شهيد عزيز قبل از اعزام به جبهه سفارش كرد؛ ما مي رويم و شهيد مي شويم، اما شما نگذاريد كه خون شهيدان پايمال شود.
شهيد محمود صارمي خبرنگار و مسئول دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) در افغانستان بود كه در 17 مرداد سال 77 در جريان كشتار ديپلمات هاي ايراني در مزار شريف به دست طالبان به شهادت رسيد و اين تاريخ در تقويم رسمي كشور به عنوان روز خبرنگار نام گرفت.
7406/ 6133/ خبرنگار: عباس منجمي ** انتشاردهنده: جعفرمسلمي
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
ايرنا - قم - 'پروردگارا! توفيق خدمت و شهادت را نصيب ما بگردان، الهي! توفيق ده كه راه سعادت بخش امام حسين(ع) را ادامه دهيم و زينب وار زندگي كنيم' اين جملات بخشي از وصيت نامه شهيد محمد مهدي شريفي نخستين شهيد خبرنگار استان قم است كه روايتگر دوران دفاع مقدس بود و در نهايت در راه آگاهي بخشي جامعه درجبهه هاي جنگ جاودانه شد.