به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سامانه مسیر شغلی، 78 درصد از فارغالتحصیلان رشتههای حسابداری و بانكداری بعد از فراغت از تحصیل در امور حسابرسی مالی و حسابداری و 7 درصد از كسانی كه در دانشگاه در رشتههای مذكور تحصیل كردهاند نیز پس از اتمام دوره تحصیل، در حوزه بانكداری و سرمایهگذاری مشغول به كار میشوند.
«منشیگری و امور دفتری» و «برنامهریزی استراتژیك» دیگر مشاغلی هستند كه به ترتیب 3 و 2 درصد از فارغالتحصیلان رشتههای حسابداری و بانكداری در آن مشغول به كار هستند.
با توجه به اطلاعات موجود در سامانه «مسیر شغلی» متوسط حقوق دریافتی فارغالتحصیلان رشتههای حسابداری و بانكداری در بازه سنی 20 تا 30 سال 1.2 میلیون تومان و در بازه سنی 30 تا 40 سال 3.4 میلیون تومان و در بازه سنی 40 تا 50 سال 6.2 میلیون تومان در ماه است.
به گزارش ایرنا سامانه مسیر شغلی، اپلیكیشنی است كه دادههای آن بر مبنای اطلاعات جمعآوری شده از 100هزار نیروی كار، توسط وب سایت ایران تلنت كشور منتشر شده و هدف از راهاندازی آن، آگاه كردن دانشجویان، فارغالتحصیلان دانشگاهها، متقاضیان انتخاب رشته و سیاستگزاران عرصه تحصیل نسبت به بازار كار و آینده شغلی رشتههای تحصیلی مختلف است.
كلیه متقاضیان انتخاب رشته و علاقمندان این حوزه برای استفاده از این سامانه میتوانند به آدرس https://goo.gl/UMgsYWمراجعه كنند.
به گزارش ایرنا، هم اكنون نرخ بیكاری فارغ التحصیلان دانشگاهی حدود 41 درصد است كه این نرخ بالا حكایت از آن دارد بجای اینكه نیروی جوان بتواند با اخذ مهارتی وارد بازار كار شود، به دلیل خاكستری بودن بازار كار، راهی دانشگاه می شوند تا ورود خود را برای یافتن شغل به تعویق بیاندازد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام**9132**تنظیم: فرزانه سلامت بخش** انتشار:مرضیه فاتحی
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
تهران - ایرنا - با توجه به یافتههای موجود در سامانه مسیر شغلی، فارغالتحصیلان رشتههای حسابداری و بانكداری ركورددار اشتغال در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی خود هستند.