دكتر محمدرضا غنازاده روز سه شنبه در همایش پیشگیری از رفتار خودكشی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی بابل با اشاره به عوامل خطرپذیر خودكشی اعم از ترك تحصیل، طلاق و دیگر آسیب های اجتماعی و بیماری های روانی در جامعه اظهارداشت: همه باید تلاش كنیم با به كارگیری سازوكارهای مناسب افسردگی را در جامعه كاهش دهیم كه با انجام آن به طور قطع آمار خودكشی كاهش خواهد یافت.
وی افزود: جلوگیری از روند روبه رشد خودكشی در جامعه عزم ملی می طلبد و همه دستگاهها باید كمك كنند تا از این آمار در جامعه بكاهیم.
وی بیان داشت: ما نباید تنها به آموزش مهارت زندگی بسنده كنیم بلكه اگر بخواهیم در جلوگیری از آمار خودكشی موفق باشیم باید اول از آموزش و پرورش آغاز كنیم و از سویی دیگر عوامل خطر پذیر خودكشی را جدی بگیریم.
غنازاده گفت: در جامعه باورهایی وجود دارد كه با تقویت این باورها كه ریشه در اعتقادات و خانواده ها دارند می تواند در كنترل خودكشی نقشی اساسی ایفا كند.
وی اضافه كرد: آمار دقیق خودكشی در كشور ارائه نمی شود چون بسیاری از خانواده ها حاضر نیستند قربانیان خودكشی در بیمارستان ها به همین نام ثبت شوند لذا با عناوین تصادف و غیره سعی دارند خودكشی اعضای خانواده خود را پنهان كنند.
وی بیان كرد: با وجود این براساس آمار رسمی اعلام شده در سال 95 از هر 100 هزار نفر جمعیت كشوربه طور میانگین 111 نفر اقدام به خودكشی كردند كه حدود 3 نفر منجر به فوت شده است.
خبرنگار: زینب حبیب پور گودرزی**انتشار دهنده: محسن حسن نیا
7328/1899
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
ساری - ایرنا- رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: افسردگی باید در جامعه كاهش یابد چرا كه این معضل یكی از عوامل اساسی بروز خودكشی است.