شهلا تاجفر روز سه شنبه در جلسه تخصصي حقوق كودك افزود: همه بدرفتاري ها و ناراحتي هاي محيط خانواده و والدين به كودكان منتقل مي شود و بر روح و روان آنها اثرگذار است كه بايد براي جلوگيري از اين اثرگذاري، محيط خانواده ها را ايمن و سالم نگهداشت.
وي با اشاره به اينكه دين مبين اسلام به عنوان دين كامل و انسان ساز به احقاق حقوق كودكان به صورت كامل پرداخته است، اضافه كرد: مي توان با استفاده از آموزه هاي ديني، زمينه احقاق حقوق همه اقشار به ويژه كودكان و نوجوانان را فراهم كرد.
وي اظهار كرد: بايد توجه داشت كه با تربيت نسل هاي شايسته آينده كشور تضمين مي شود و براي تامين نيروي انساني آينده ايران اسلامي، بايد كودكاني با امنيت رواني تربيت كرد.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي با اشاره به اختصاص اعتبار ويژه به برنامه هاي فرهنگي به ويژه رعايت حقوق كودك در قالب برنامه ششم توسعه گفت: دولت و مديريت حوزه خانواده در استان، برنامه هاي ويژه اي براي آگاهسازي والدين در خصوص حقوق كودكان در نظر گرفته كه اميدواريم با همراهي نهادهاي دولتي و سازمان هاي مردم نهاد اين برنامه ها عملياتي شود.
8137/2093 ** خبرنگار: سيده فاطمه سجادي ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
اروميه- ايرنا- مديركل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي گفت: طبق بررسي هاي صورت گرفته طلاق و اعتياد والدين، اجبار كودكان به كار مهمترين عوامل نقض حقوق كودك در جامعه است كه ناگزير به حفظ كودكان از اين موارد هستيم.