به گزارش گروه فرهنگی سعدان زكایی روز چهارشنبه گفت: شناسایی نقاط قوت و ضعف و چالش های موسسات آموزش عالی در هراستان، نهادینه سازی فرهنگ نظارت و ارزیابی و ارتقای كیفیت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، و اداری پشتیبانی موسسات آموزش عالی در استانها از اهداف تدوین آیین نامه تشكیل هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیت استانی وزارت علوم است.
وی افزود: براساس این آیین نامه، هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیّت استانی در دانشگاه منتخب هر استان تشكیل می شود و ریاست آن برعهده رئیس دانشگاه منتخب است.
رئیس مركز نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم گفت: رئیس و معاونان آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه منتخب استان، دبیر هیات استانی و 6 الی 8 تن از اعضای هیات علمی موسسات آموزش عالی دولتی صاحب نظر در در امر نظارت اعضای این هیات را تشكیل می دهند.
زكایی با اشاره به اینكه در این آیین نامه، تحلیل زیر نظام های آموزش عالی در هراستان، برنامه ریزی، نظارت و ارائه گزارش مستمر از موسسات آموزش عالی، ارزیابی و تدوین برنامه های بهبود كیفیت از اهداف تشكیل هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیت استانی است گفت: برای هر كدام از زیر نظامهای آموزش عالی یك كارگروه تخصصی تشكیل می شود.
او تاكید كرد: از ویژگیهایی كه در بازنگری آئیننامه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیت استانی مدنظر قرار گرفته است میتوان به توجه بیشتر به پایش و رصد آموزش عالی استان، تقویت ساختار و نیروی انسانی هیأت های استانی اشاره كرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، ذكایی از ایجاد یكپارچگی در آئیننامه و دستورالعمل پیشین، مشاركت نظاممند، همكاری در ارزیابی عملكرد، تمركززدایی و تفویض اختیار، گزارشدهی نظاممند، اتكای بیشتر به برنامهمحوری و توجه به فرهنگسازی و توانمندسازی مؤسسات و ملاحظه گزارش های نظارتی در نظام تصمیم گیری را از دیگر ویژگیهای این آیین نامه ذكر كرد.
فراهنگ**1540** 1823 دریافت: حمید بحرینیان* انتشار: طاهره نبی اللهی
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸
تهران-ایرنا- رئیس مركز نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم اعلام كرد: آیین نامه تشكیل هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین كیفیّت استانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین و به روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور ابلاغ شد.