به گزارش ايرنا، مژگان جليليان روز يكشنبه در بازديد از اداره كل راهداري و حمل و نقل جادهاي كهگيلويه و بويراحمد در ياسوج اظهار داشت: هوشمندسازي جادههاي ارتباطي از طريق سامانه تردد شمار، سامانه ثبت سوانح، تابلوهاي وي.ام.اس و سامانه 141 در راستاي جمع آوري و تحليل اطلاعات ترافيكي به منظور كاهش سوانح جادهاي در كشور انجام ميشود.
وي افزود: با توجه به حجم بالاي توليد انواع وسايل نقليه در كشور اهميت هوشمندسازي جادههاي ارتباطي بيش از پيش در مقوله كنترل و نظارت ضرورت مييابد.
معاون مركز مديريت راههاي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور بيان كرد: طرح مهم نصب و راه اندازي دوربينهاي ثبت تخلف سرعت در جادههاي ارتباطي كشور به تعداد يك هزار و 879 عدد در حال اجراست.
جليليان با اشاره به شرايط خاص جغرافيايي كهگيلويه و بويراحمد و گردشگر پذير بودن آن، عنوان كرد: در فاز دوم اين طرح ملي نصب و راه اندازي 16 دوربين ثبت تخلف در استان در دستور كار مركز مديريت راههاي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور است.
وي ابراز داشت: حدود 90 درصد جابهجايي بار و مسافر در كشور از طريق سيستم حملونقل جادهاي انجام ميشود.
بنا بر آخرين آمار اعلام شده 57 نفر از فروردين تا پايان تير سال 1396 در سوانح جادهاي كهگيلويه و بويراحمد جان خود را از دست داده و يك هزار و 880 نفر نيز مصدوم شدهاند.
آمار مصدومان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزايش داشته است.
6 هزار و 548 كيلومتر راه ارتباطي در كهگيلويه و بويراحمد وجود دارد كه از اين ميزان 142 كيلومتر بزرگراه، 505 كيلومتر اصلي و يك هزار و 238 كيلومتر نيز فرعي است.
خبرنگار: فهيمه قهرماني**انتشار دهنده: سيد ولي موسوي نژاد
9868/6110
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
ياسوج- ايرنا- معاون مركز مديريت راههاي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور گفت: بر اساس ارزيابي هشت شاخص عملكردي در كهگيلويه و بويراحمد مشخص شد كه اين استان در زمينه هوشمندسازي جادههاي ارتباطي جزء 10 استان برتر كشور است.