تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۹

ايلام - ايرنا - مركز شماره يك كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان ايلام امروز ميزبان يكي از نويسندگان برجسته كشوري وفعال در زمينه هنر و ادبيات كودك و نوجوان است كه در قالب يك كارگاه آموزشي شيوه هاي نوين قصه گويي را براي مربيان قصه گوي اين مركز بازگو كند.

سيد علي كاشفي خوانساري كه بيش از سه دهه است براي مخاطبان كودك و نوجوان كتاب به رشته تحرير درآورده در خصوص اهداف برگزاري كارگاه تكنولوژي قصه گويي روز چهارشنبه در حاشيه برگزاري اين كارگاه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: با رشد وسايل ارتباطي و فناوري هاي نوين ارتباطي و اطلاعاتي قصه گويي براي مخاطبان نيز دچار تحول شده است.
وي افزود: مصاديق بارز قصه گويي نوين استفاده از فناوري هايي چون قصه گويي ديجيتال، صوتي، اينترنتي، تلويزيون و تلفن است كه در كنار قصه گويي سنتي و چهره به چهره شكل گرفته است.
كاشفي خوانساري يادآور شد: قصه گويي نوين و سنتي در خدمت هنر قصه گويي براي مخاطبان هستند و با رشد تكنولوژي و تغيير ذائقه مخاطبان نمي توان يكي از اين سبك ها حذف يا فداي ديگري كرد.
نويسنده كتاب مزاحمان گفت: كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان بيشتر از هر نهاد ديگري چون آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامي، ... به قصه گويي براي مخاطبان به ويژه گروه سني كودك و نوجوان اهتمام دارد و در 20 سال گذشته به اين موضوع اهميت جدي تر داده است.
وي با بيان اينكه قصه گويي ميراثي فرهنگي و كهن و يك سنت قديمي است، بر حفظ و بقاي آن تاكيد و اظهار كرد: قصه گويي براي كودكان و نوجوانان كاركردهايي گوناگون دارد كه به عنوان يك منبع آموزشي در رشد و پرورش ابعاد شخصيتي كودك و نوجوان موثر است.
به گفته صاحب اثر مهمان كوچك در اين كارگاه ها مربيان با شيوه هاي جديد قصه گويي سنتي و مدرن آشنا مي شوند و تا حدود زيادي مشكل برقراري ارتباط دوسويه بين قصه گو و مخاطبان نيز مرتفع مي شود.
اين كارگاه آموزشي با حضور جمعي از مربيان قصه گوي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان ايلام برگزار شد و در اين كارگاه مربيان متدهاي زبان بدن، مديريت صدا و چگونگي استفاده از ابزارهاي نوين قصه گويي را فرا گرفتند.
به گزارش ايرنا،سيد علي كاشفي خوانساري نويسنده هنر و ادبيات كودك و نوجوان بيش از 80 كتاب را به رشته تحرير درآورده و عمده فعالي وي در زمينه تئوري هنر و ادبيات كودك و نوجوان است.
اولين كتاب وي در سال 74 با عنوان نشريات كودك و نوجوان ايران چاپ شد و هم اكنون نيز كتاب خاك و ناپاك را در دست چاپ دارد.
باباي سوره، گزارش تحليلي نقد ادبيات كودك، تاريخ ادبيات ديني كودك و نوجوان، فهرست گان نمايش كودك از جمله آثار اين نويسنده است.
خبرنگار: زهرا موسوي **انتشار دهنده : شهريار حيدري فر
7172/6034