شهركرد-ايرنا- نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد، دفع فرهنگ غربي و ترويج فرهنگ ايراني اسلامي را از مهمترين رسالت امروز متوليان امور فرهنگي دانست.

به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي دفتر امام جمعه شهركرد، حجت الاسلام والمسلمين محمد علي نكونام در گفت ‌و گو با شبكه قرآن و معارف اسلامي با موضوع بررسي «جوانب و چرايي اجراي طرح تقويت مباني اعتقادي » افزود:كار فرهنگي تنها در توجه دادن به خداوند متعال خلاصه مي‌شود.
وي گفت: طرح تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي ديني از سال 1372 به ميزباني شهر سامان چهارمحال ‌و بختياري آغاز شد و اكنون بيست و چهارمين دوره خود را به پايان رسانده است.
رئيس شوراي فرهنگي عمومي استان افزود:اجراي طرح تقويت مباني اعتقادي در راستاي تقويت باور توحيدي جامعه است.
به گفته وي، آغاز اين طرح در سال 72 در راستاي فرمايشات رهبر معظم انقلاب در مورد مقابله با تهاجم فرهنگي بود كه متأسفانه آن روزها بحث مقابله با تهاجم فرهنگي مورد توجه قرار نگرفت.
نمانيده ولي فقيه در استان و امام جمعه شهركرد، تنها راه مبارزه با تهاجم فرهنگي دشمن را تقويت مباني اعتقادي عموم مردم دانست.
به گفته وي، يكي از توصيه‌هاي مستمر رهبر معظم انقلاب، برگزاري جلسات طرح تقويت مباني اعتقادي از همان سال نخست تشكيل اين جلسات بوده است و وقتي قرار شد در استان چهارمحال و بختياري به عنوان نماينده ولي‌فقيه خدمت كنم ،ايشان بر استمرار و تشكيل اين جلسات بارها تأكيد كردند.
نكونام افزود: يكي از مهمترين ويژگي‌هاي اين طرح، موضوع محور بودن آن است و طرح تقويت مباني اعتقادي يك قرارگاه فرهنگي است.
به گفته وي، متاسفانه شرايط امروز كشور به گونه‌اي است كه نه تنها از سوي برخي‌ها كار فرهنگي درست انجام نمي‌شود بلكه در مقابل كارهاي فرهنگي نيز مي‌ايستند.
نكونام افزود: اجراي طرح تقويت مباني اعتقادي نيز در راستاي فرمان آتش به اختيار رهبر معظم انقلاب است و فرمان آتش به اختيار يعني كار اساسي و سالم ارائه دادن است.
به گفته وي، كار فرهنگي مهمترين رسالت امروز ائمه جمعه است و
پايه و اساس تشكيل نشستهاي طرح تقويت مباني اعتقادي با نگاه تكليف ‌مدارانه و همراه با اخلاص بوده است.
نكونام در تشريح برنامه هاي اين طرح گفت: تنوع موضوع، تنوع سخنران و دقت در جانمايي مكان از ديگر عوامل ماندگاري اين طرح است و طرح تقويت مباني اعتقادي متناسب با نيازهاي روز جامعه تشكيل مي‌شود.
وي يادآور شد: نگاه جهادي و استقامت در كارها لازمه برگزاري چنين نشستهاي معرفتي است و ائمه جمعه بايد خود را سنگربانان جبهه نرم بدانند.
به گزارش ايرنا، بيست و چهارمين دوره طرح تقويت مباني اعتقادي و فكري استان امسال از 5 تا 27 مرداد ماه در 2بخش ويژه جوانان با عنوان انسان و رسالت انقلاب اسلامي و ويژه عموم با عنوان خانه آباد با حضور انديشمندان و استاداني از جمله حجت الاسلام حسيني قمي، حيدري كاشاني، ماندگاري، آيت الله صديقي، سيد احمد خاتمي، ميرباقري، نجم الدين طبسي، حجت الاسلام رفيعي و خسروپناه برگزار شد.
دريافت كننده و انتشار دهنده:محمود رئيسي
2097